Harga Coklat Di Pulau Langkawi

11:35 PM

Wah tengah susun itinerari berjalan ke Pulau Langkawi ke tu. Mybe korang boleh masukkan  tempat popular & wajib pergi di Langkawi ini dalam list diari kat pulau mahsuri nanti.  Tahu la senarai cuti panjang tahun 2018 dah keluar. Rasanya tak sah datang ke pulau bebas cukai ni kalu tak shooping coklat kan. Ha BBL ada listkan antara harga coklat yang famous amous. Dah boleh standy berapa bajet untuk borang coklat ni.

Kinder Bueno Mini 150g RM 17.90

Kinder Schoko-Bons 320g RM 29.90

Kinder Happy Hippo RM 12.90 

Kinder Bueno 344g RM 63.00 untuk 3 kotak

Ritter Sport RM 5.90

atas Kit Kat Mini RM 19.90
bawah Kit Kat Crunchy Mix RM 22.90

Toblerone panjang 360G RM 39.90 (hari tu ada promo beli 3 percuma 1)

M&M kacang 440g RM 23.90

Hershey's Symphony 192g RM 13.90

Nutella Go RM 6.50

Daim Bag 280g RM 17.90

Waktu BBL pergi time Hari Pekerja so ada promosi kaw-kaw coklat sampai penuh luggage kitaorang borong. Siap call kawan siapa nak kirim tapi kirim bank in duit bukan setakat kirim air liur je. 

Ferrero Rocher 375g - 3 kotak = RM 90.00
Daim Bag 280g - 3 bag = RM 47.00
Kinder Bueno 344g - 3 kotak = RM 63.00

okay bye

You Might Also Like

3 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. lasy sem saya bercuti ngan kawan2 ke sana..memang syok habis...duit pun habis sebab spend banyak kat coklat....nak nangis tgk coklat2 ni ! haha

    ReplyDelete
  2. hahahaha...gila mahal...tapi sampai skrg tak paham...kenapa harga Kinder Bueno mahal sgt eh?

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL