Harga Makanan Di Restoren 4 Fingers Crispy Chicken

1:56 AM


Assalamualaikum korang,

Aduh lapar pulak perut time hujan ni. Bestnya dapat melepak depan tv tengok HBO sambil makan 4 Fingers Crispy Chicken kan. Ha buat korang yang selalu nampak orang que panjang giler depan restoren 4 Fingers Crispy Chicken mesti teringin nak rasa drumstick atau wings ayam dari dapur 4 Fingers kan. Yummy. Kalu time dapat gaji boleh la datang merasa kat sini sebab harga boleh tahan have-have. 

Bukan setakat ayam je, 4 Fingers pun ada jual menu makanan seperti burger, rice box dan seafood sotong & udang celup tepung. Hujung minggu ni boleh la tag member ajak makan kat sini. Boleh tahan mengiurkan peha ayam salut dengan sos istimewa tu. Aum!

Senarai harga menu 4 Fingers Crispy Chicken

Lokasi restoren 4 Fingers
1) 4 Fingers Crispy Chicken NU Sentral - Concourse Level
2) 4 Fingers Crispy Chicken Mid Valley - Lower Ground Floor
3) 4 Fingers Crispy Chicken Berjaya Time Square - Ground Floor
4) 4 Fingers Crispy Chicken Sunway Piramid - LG2
5) 4 Fingers Crispy Chicken IOI City Mall Putrajaya
6) 4 Fingers Crispy Chicken Velocity Cheras - 1st Floor
7) 4 Fingers Crispy Chicken Suria KLCC - Level 2
8) 4 Fingers Crispy Chicken SOGO - Level 6
9) 4 Fingers Crispy Chicken KLIA2 Gateway - Level 3
10) 4 Fingers Crispy Chicken QueensBay Penang - Level 2
11) 4 Fingers Crispy Chicken Gurney Paragon Mall - Level 1
12) 4 Fingers Crispy Chicken Komtar Johor Bharu - Level 2

Ha untuk student korang boleh enjoy makan 4 Fingers Crispy Chicken dengan harga mur mur sikit dari biasa. Yang penting jangan lupa tunjukkan student card. Siapa nak kasi BBL pinjam student card?


Okay dah boleh bersiap pergi makan 4 Fingers Crispy Chicken nie.

You Might Also Like

1 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. XPERNAH LG TRY RESTORAN NI.selalu lau je and tgk org update kat ig....... ok la ekk price dia sbb ramai org kata sedap

    ReplyDelete