BUFFET RAMADAN 2020 : RHR Hotel UNITEN Offer Buffet Jom Ler Berbuka RM75 SAHAJA!

9:41 AM


Assalamualaikum & ahlam ya salam ya Ramadan 2020..

Tak lama nak masuk bulan puasa 1441 Hijrah kan. BBL sendiri tak sabar tunggu Ramadan, bulan penuh keberkatan. Menjadi tradisi setiap tahun untuk share dengan korang semua promosi buffet ramadan sekitar Kuala Lumpur & Selangor. Pembuka tirai saya bawakan berita baik khusus anda yang stay area Putrajaya, Serdang, Bangi, Bukit Jalil & kawasan sekitar UNITEN ni. Ha jom kita baca sampai habis

PROMOSI Buffet Jom Ler Berbuka RM75/pax @ RHR Hotel UNITEN

Special tahun ni harga berbuka puasa di Hotel RHR Uniten membuka tawaran cukup berbaloi untuk anda datang menikmati sajian bersama keluarga & kawan-kawan. Harga ini sah sepanjang bulan puasa dari 25 April hingga 21 Mei 2020.


RM 75 | Dewasa
RM 38 | Kanak-kanak & Warga emas
*kanak-kanak 5 hingga 12 tahun dan warga emas 60 tahun ke atas

TAWARAN PEMBELIAN AWAL > RM 55 BERSIH bermula 1 Mac - 21 April 2020

Tempahan boleh whatsapp teruswhatsapp.com/601163182088

Sajian Iftar Nusantaran "Jom Ler Berbuka!"
Off rekod BBL dah cuba rasa sendiri menu-menu bakal dihidangkan sepanjang bulan puasa nanti. Semua sedap-sedap.. tambah lagi bila satu hari suntuk tahan lapar, dahaga mesti terus terliur dengan aneka makanan iftar. Pastinya sajian ai tangan cheff Hotel RHR tak dipertikaikan menepati selera umat Islam terutama masakan melayu tradisional. 

Berlatar belakang tasik & Masjid Uniten, ada lebih 11 gerai bersama menu hot selling  kegemaran ramai seperti
🌙 Nasi Chef Hezrani
🌙 Nasi Ayam
🌙 Nasi Bebek Tepi Tasik 
🌙 Shell Out - well commandeered makan 
🌙 Ikan Bakar
🌙 Kambing Golek
🌙 Sup Bro Aidil
🌙 Roti John
🌙 Satay Kajang
🌙 Tauhu Bergedil

kambing golek 

shell out dengan seafood fresh sotong, ketam, udang, lala, kepah

antara gerai yang menanti anda

Craving lauk kampung, cheff dah memang tahu sangat anak tekak anda. Ada ikan keli masak cili merah, ayam masak kurma, daging masak lemak, itik panggang, ayam golek dan ikan bakar yang di grill fresh depan mata. Fuh panas-panas sambil cicah air asam. Terbaik lah!


Pembuka selera anda boleh menikmati pelbagai salad, aneka kerabu, keropok, jeruk, rojak buah, ulam-ulamam kampung, telur masin, ikan masin & benda wajib ada bila makan nasi (budu, cencalok, kicap cili padi). Semua ini terhidang bagi membangkit selera, mesti tak sabar tunggu azan berbuka kan.


Yang pasti booth pencuci mulut turut menjadi serbuan BBL. Siapa tak terliur tengok live stail antaranya
🌙 Ais kacang & Ais cendol
🌙 Pencuci mulut : kuih tradisional, kek pastri, pelbagai bubur serawa durian, & buah-buah tempatan

Tak lupa gerai minuman bazar ramadan yang kecur mulut seperti sirap bandung, sirap  selasih, air asam boi, teh ais cincau & tak lupa Nescafe tarik serta Teh Tarik panas kaw-kaw


Kemudahan Tersedia Buat Tetamu Iftar
Andai kata anda ingin menunaikan solat Magrib, Isyak dan solat Terawih usah risau kerana Masjid Uniten berdekatan dengan restoren RHR Hotel. Cuma sebelahan saja. Jalan 5 minit pun dah sampai. Usai solat Magrib boleh sambung makan iftar. 

Bagi mereka yang merancangkan majlis berbuka puasa koprat, syarikat, majlis bersama anak yatim boleh consider buat kat sini. Dewan makan boleh memuatkan ramai tetamu dalam satu masa. Parking pun banyak & senang akses melalui lebuhraya berdekatan. 


Jadi apa kata rebut peluang dapatkan tawaran istimewa berbuka puasa di RHR Hotel sebelum terlambat. Tahun ni jemput datang iftar kat sini. Insyallah BBL sendiri akan datang berbuka kat sini. Cukup berbaloi sebab harga murah & makanan banyak pilihan. Paling penting dekat dengan rumah.. hehehe

Salam Ramadan ye semua

RHR Hotel UNITEN Bangi
Kampus Putrajaya Universiti Tenaga Nasioanl
KM 7, Jalan Ikram-Uniten, 43009 Kajang Selangor
Google Map Hotel > klik sini
Whatsapp > 011-63182088 

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici