Teka Perisa Misteri Pringles & Menang Wang Tunai RM20,000!

5:04 AM


Assalamualaikum...

Sebut Pringles memang all time favourite BBL. Tak kisah lah masa tengok wayang, bekal pergi camping atau kudapan dalam kereta time balik kampung. Senang citer makan Pringles ni satu favourite rakyat Malaysia. Dah la ada macam-macam flavour dari pedas, masam, cheese atau kentang unggu.

Ha sekarang ni Pringles ada satu perisa baru - Unknow Flavour. BBL baru je dapat pek Pringles Mystery Flavour. Btw sejak 1 Mac lepas snek Pringles dengan Perisa Misteri ni dah terjual kat pasaraya. Cuba tengok mesti jumpa punya. For limited time only, anda boleh cuba pek flavour mesteri ni yang didatangkan dalam tin putih, so sebelum ngap boleh teka apa perisanya. 


Teka Perisa Misteri & Menang RM20 Ribu!
Bermula 1 Mac sampai 30 April 2020, semua peminat Pringles boleh participate dalam contest "Guess the Flavour" & berpeluang menang wang tunai RM20,000 untuk seorang pememang jika tekaan anda tepat & betul. Siapa tahu rezeki kan...


Caranya:
1️⃣ Beli mana-mana 2 tin Pringles (jangan lupa simpan resit bukit pembelian)
2️⃣ Log in website www.pringles.com. Teka perisa misteri & berikan satu misteri kegemaran anda (tak lebih 25 patah perkataan)
3️⃣ Sertai peraduan untuk memenangi hadiah wang tunai RM20,000!

Nak klu? Pringles Malaysia akan share petunjuk setiap 2 minggu di Facebook Pringles Malaysia. Ada 4 petunjuk untuk dikumpul, so jangan miss out dapatkan klu bagi membantu anda meneka Perisa Misteri ini. 

siapa tahu tekaan korang akan betul?

Tunggu apa lagi, pergi ke pasaraya berdekatan hari ini & dapatkan pek Pringles Perisa Misteri & join contest "Guess the Flavour" okay!

Detail boleh check out website dan Facebook Official Pringles Malaysia 

You Might Also Like

1 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Terbaiklah!!! Saya memang peminat Pringles sejak azali!

    ReplyDelete