Kembar Baru Justin Bieber

12:28 AM

dulu BBL buat entri 
antara Justin Bieber & Cody Simpson.
sekarang ini semua peminat2 Justin Bierber
dah tahu yg JB ada kembar.
mesti korang fikir sapa kembar dia kan?
baru2 ini, muzium Madame Tussauds di London
telah menghasilkan klon lilin JB.
Muzium Madame Tussauds ni dah banyak
buat klon artis2 terkenal seperti
Micheal Jackson, Barack Obama,
Lady Gaga, Rihanna & ramai lagi lah.
jadi, pesan BBL buat peminat2 JB,
 tak dapat jumpa life,
pergi muzium Madame
ambil gambar 
peluk JB pastu upload kat FB.
sure satu kampung famous.
hehehe

[ mana satu lebih cute? kanan or kiri? ]

[ ko amik iphone aku erk? ]

[ dalam hati JB : nape erk hidung dia lebih macung dari aku ]

[ ala...sayang adik bucuk! ]

[ nak main game cari perbezaan tak ]

yeay..yeay...
nak curi patung klon JB tu.
simpan kat rumah. hahaha


BBL ~ dah lama tak dengar lagu Justin Bieber
[^,^]


You Might Also Like

6 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. comei la JB ne!!dulu kecoh pasal kes JB ne sebenarnye manusia bertopeng yg kena tangkap polis.siap ade muke kononnye JB ne sebenarnye org tua yg suara mcm budak. heh*igtkan betol da. rupenye palsu. naseb baek ^.^

    ReplyDelete
  2. little gurl : tau tak pe.. cian kat JB..

    ReplyDelete
  3. huhuhu JB Fever!

    Damn... layan aje lagunye~

    Pas ni Kakkoii nak g Madame lah nak bergambo kui3

    ReplyDelete
  4. kakkoii : jangan lupa update kat blog ok..

    ReplyDelete
  5. I think patung tu dua kali ganda lgi comel drpd JB . HAHA ^_^

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL