Nak Beli Ke Tidak - Samsung S5570

2:52 AM

semalam mom BBL nak beri satu hadiah.
katanya hadiah telefon bimbit tapi 
BBL boleh pilih nak telefon mana.
terus BBL cakap nak iPhone 4,
tapi mom cakap telefon samsung je.
jadi BBL ada buat review 
semua model samsung, hanya satu
yang menarik hati BBL.

_________________________________________________

APA YANG BEST
1. Saiz Comel 
ini ukurannya
ukurannya agak comel, senang nak
masuk poket & beg


2. Macam2 Applikasi


seperti telefon andriod yang lain, 
BBL boleh download 100, 000 applikasi
dari Andriod Market macam Gmail, Gtalk,
Google maps & banyak lagi.
wow..mesti best kalu dalam kelas
boleh je main game. hahaha

3. Sentiasa Di Sisi Mu


BBL juga tak payah risau
bawak telefon ni dah boleh online kat mana2
sebab telefon ni dilengkapi dengan wifi.
jadi, BBL boleh tweet & update status bila-bila masa.
yeay! [-__-]

4. Kamera 3MP


BBL tak kisah sangat dengan kamera
berapa MP pun sebab BBL ada kamera sony
tapi kalu jumpa budak-budak yang cute,
why not snap gambar diaorang kan?

5. Kaki SMS


wow..BBL paling suka.
taip mesej main tolak-tolak je.
kalu telefon lain kena tekan satu-satu
abjab kan. 

_________________________________________________

tu je review BBL buat setakat ini.
korang rasa telefon ni ok ke tidak?
tapi kalu korang nak
secara percuma!
senang sahaja, hanya main game
kat SINI @ SINI
cubalah! BBL doakan korang menang!!


BBL ~ uncle, kasi SAMSUNG GALXY MINI satu..
[n.n]


seronok baca? apa kata kalu share dengan kawan-kawan..

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

LIKE Fan Page BBL