Create the Next Nokia tune and Win up to $10,000 US

11:10 AM

Assalamualaikum semua..

Rasa kaku semacam je time nak update entri ni.. 
tapi kalu menaip mesej, laju je kan?
BBL baru je beli telefon Sony Ericsson (perasan bangga)
Jangan risau, BBL akan update entri khas untuk 'miss' cinta BBL..
Seingat BBL hanya satu telefon jenama Nokia sempat BBL guna,
itu pun zaman sekolah menengah dulu & sejak 'bercinta' dengan 
Sony Ericsson terus tak pandang Nokia.

*Nokia lover tolong jangan marah BBL erk..



Buat korang sekarang atau pernah guna telefon nokia, 
tentu familiar dengan bunyi mesej ni kan?



Ini adalah kempen dalam usaha untuk mencari tune Nokia 
terbaru untuk generasi Nokia akan datang & sebahagian
dari list tune kini ada dalam Nokia N9. 

Tune 2011 cam best jugak kan..


BBL ~ terkacak dengan 'miss' baru
[>__<]










seronok baca? apa kata share dengan kawan-kawan kat....

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL