Pengumuman : URL baru blog Ayue Idris

7:18 AM

Assalamualaikum & hello there,


Itu adalah link blog Ayue Idris terbaru. Jadi korang yang selalu jenguk entri dalam blog mii-and-him.blogspot.com memang akan terkejut bila keluar homepage macam di bawah. Mana pergi layout page Ayue cantik tu...

Nothing..nothing..


Sebabnya...

Someone dah ambil url mii-and-him.blogspot.com & claim dekat webmaster. Agak kejam bunyinya tapi nasib baik sempat tukar semua content entri ke url baru. Serius sangat pelik bertambah hairan motif utama si pencuri identiti nak url mii-and-him. Kalu nak ikutkan, Ayue baru setahun jadi blogger & so far content blog dia banyak pasal event la. Dia pun baru nak build up dunia blogger ni. Pelik kan.. 



For those korang yang nak tahu kisah penuh boleh ke link URL Ayue Idris terbaru ini & sama-sama kita beri sokongan untuk Ayue yang baru je kehilangan link blog lamanya. Weh sedih nak menagis bila blog kena curi. Korang yang ada letak Ayue sebagai bloglist blog, mohon tukar link baru ini ya. Sekurangnya visitor tahu link blog Ayeu terbaru ini.



BBL ~ Bimbang jugak kes macam ni
 [ T.T ]

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

6 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. BLL, tq sgt sebab sudi support..siap wat entry bagai..tq sgt tau!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2.. harap2 kes ni tak terjadi lagi next time

      Delete
  2. Takut plak rasa.. cmner lah orang boleh ambik url mcm ni.. risaunyaa

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Itu yang sedang bermain di otak sekarang. Pening nak pikir

      Delete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL