Machine Apple Ada Jual iPhone, iPad, iPod Atau MacBook Murah

1:47 AM


Assalamualaikum & hello internet,

Sekarang dah dekat hujung tahun mesti ramai plan nak beli gadjet baru sebelum masuk 2017. Jika anda sedang mencari telefon atau produk Apple secara murah tapi risau beli by hand, elok survey je jualan dari Machine Apple ni.


Dari apa BBL survey ni, ada tiga jenis produk clearance Machine

1. Open Box
- Open box biasanya produk yang dikembali oleh pelanggan, maybe ada sedikit kerosakkan tapi technicians dah test, repair produk supaya seperti memenuhi piawaian kualiti yang sama seperti yang diperlukan untuk produk jenama baru. Set Open Box complete dengan bungkusan, kotak & aksesori original. 

2. Clearence
- Inilah sale! Beli produk baru (belum dibuka kotak) dengan harga LAGI MURAH

3. Ex-Demo
- Unit display/demo kat kedai Machines, yang orang ramai test pegang & guna.


Untuk update clearence terkini, korang boleh rujuk link ini - machinesmac.myshopify.com/clearance

Ops, setengah produk kat atas tak ada warranty tau. So, elok korang tanya betul-betul staff Machine sebelum beli.

BBL ~ nak jugak beli
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

2 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Masih belum mampu lagi jgk even harga dah durian runtuh..hehe

    ReplyDelete
  2. perghh..tapi nak simpan duit..hehe

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL