Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Monday, November 14, 2016

Karnival K-Street Di Klang Parade Pada 18-20 November Hujung Minggu Ini


Assalamualaikum,


Annyeong K-Pop fans!

Apa perkara menarik hujung minggu korang boleh buat selain habiskan masa berangan atas katil lepas tengok drama Korea. Then acah-acah nak terbang ke Korea Selatan. Eh kenapa tak datang ke karnival K-Street bertempat Klang Parade bermula 18 hingga 20 November ini.


Ada banyak aktiviti menarik sepanjang tiga hari karnival berlangsung bermula jam 11 pagi hingga 11 malam tau. Dah boleh book mark kalendar ni.

17-20 November - Shin Sun Mi Korean Market

Oh ni fan korean mesti tak boleh move on bila datang korean market. Confirm ada banyak makanan, air &  produk korea sedang menunggu anda. Wah syok lah!



19 Nov:
10:00am - Pertandingan mewarna K-Street
1:00pm - Pertandingan K-Storm K-Pop Dance Cover 
5:00pm - Sesi Children K-Pop Dance Along 

Boleh bawa anak anda bersama kerana ada contest mewarna di samping boleh menyaksikan telatah K-Pop dance kanak-kanak. Mesti comel dorang joget lagu PPAP! Atau pun ajak mereka belajar mainan traditional masyarakat Korea.


20 Nov:
11:00am - Sesi Children K-Pop Dance Along 
1:00pm Pertandingan K-Storm K-Pop Dance Cover 
5:00pm - Sesi Children K-Pop Dance Along

Aktiviti best sepanjang hari pada 19 & 20 November 

- Contest Snap & Win dengan berpakaian traditional Korea
- Demo seni & kraf tangan bertema Korea

OMG dah lama BBL teringin nak pakai baju traditional korea seperti chima, dangui, jeogori & jeaonbok bagi perempuan manakala lelaki mestilah pakai dopo, gwanbok atau hakchangui bersama gat atas kepala macam drama Jang Ok Jung. Tambah lagi memang ada bawa kawan yang kaki drama korea ni. Lagi excited habis.


So, rugi kalu lepaskan peluang berseronok di karnival korea ini. Maklumat lanjut rujuk facebook.com/eventk-fair

BBL juga akan datang pada hari Ahad ini, siapa nak carpool dari KTM Klang boleh rojer di kotak komen bawah ya!

BBL ~ Ayuh "terbang ke Korea" di Klang Parade
(/◕ヮ◕)/

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...