Yoodo #Virtualepak Community Day Serius Meriah Weh

8:14 AM

 Assalamualaikum semua...

Siapa kata time Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) tak boleh gathering? Dah la ramai join dekat 300 orang lebih. Ada dari Melaka, Kedah, Terengganu, Johor malah Sabah Sarawak pun ada sekali tau. BBL sendiri pun join jugak..bukan mass gathering dalam dewan tapi #Virtualepak melalui zoom, Facebook Live Yoodo

Yoodo #Virtualepak Community Day

Sebagai tanda terima kasih Yoodo kepada semua pengguna setia Yoodo, semalam berlangsung #Virtualepak berjemaah. Sangat hapening weh. Masing-masing muka excited je bila tengok Muna - emcee #Virtualepak start event dengan few promosi terbaru Yoodo. 

Well kalu nak tahu Yoodo ni telco best sebabnya boleh customize pelan ikut kehendak kita & 100% digital mobile services. Contohnya boleh ubah berapa jumlah data internet, minit panggilan & SMS kita mahu ikut kehendak tanpa terikat dengan apa biasa pihak telco lain bagi.


Terbaru ada Yoodo 2.0 dengan ciri-ciri tambah lagi awesome special untuk pengguna Yoodo. Eh jeles la kita tengok Yoodo user dapat semua ni.

1. Renew Anytime - boleh tukar pelan bila-bila masa je

2. Power Pass - 100GB extra add-ons data dengan high speed internet cuma RM2 je!

3. Yoodo Rewards - Enjoy pelbagai rewards setiap 10 kali pembelian Add-ons


Add-ons pun banyak pilhan. Off course harga sangat murah & berbaloi untuk korang tambah dalam pelan Yoodo tu. Kaki gamers, TikTokers & suka online mesti suka sangat. Silap hari bulan siap ada extra lagi data internet, call & SMS tu.

Incase dah bosan dengan telco sekarang, apa kata terus bertukar ke Yoodo Unlimited data plan serendah RM35 sebulan. Ada dua plan korang boleh pilih Unlimited Atas Plan RM43 sebulan atau Unlimited Bajet Plan pada RM35 sebulan.

Kini anda boleh jadi Yoodo Ambassadors tau dengan promote ahli keluarga, kawan-kawan atau member dalam whatsapp gorup untuk bertukar ke line Yoodo. Caranya simple je & banyak ganjaran best boleh korang dapat. 

1. Email detail ni ke yoodoambassadors@gmail.com

Nama penuh : 

Social media link 1 :

Total followers :


Social media link 2 :

Total followers :


Social media link 3 :

Total followers :

2. Setiap bulan korang akan dapat Ambassador Missions & try complete task secepat mungkin untuk collect point. Lebih banyak point, makin banyak hadiah best menanti anda. Ni contoh task... ops BBL dah terberitahu pulak

  •         Share 4 Yoodo post setiap bulan ke FB/IG/Twitter  – 10 points
  •       Share gambar anda dengan Yoodo dashboard (active plan atau renewal) di social media & ajak mereka cuba telco Yoodo – 5 points
  •         Sertai social media contest & share ke profile anda  – 3 points
  •       10 komen tentang pengalaman positive guna Yoodo  di posting social media Yoodo  – 15  points
  •         Guna keyword “I use Yoodo, powered by Celcom”  dalam posting social media anda – 3 points
  •         Guna keyword “#youdoitbetter” dalam apa jua post social media anda – 3 points 

Rewards Menanti Korang!

Nak tahu apa hadiah Yoodo nak berikan? Bukan kaleng-kaleng tau..

- Followers kurang 10,000 akan dapat kredit RM50 Shopee lepas berjaya collect 15 point

- Followers lebih 10,000 bakal menerima kredit RM80 Shopee

Terus rasa excited nak complete task Yoodo Ambassador kan.

Btw semalam #Virtualepak super hapening siap ada games, live konsert & ada lucky draw hadiah power bank, kad Touch n Go, Sony headphone wireless, Apple Watch SE, Nintendo Switch Lite & Sony Playstation 5! Bertuah siapa menang hadiah best semalam.


Harap Yoodo boleh buat lagi Community Day dengan Yoodo fans. Anything korang boleh klik terus website www.yoodo.com.my okay ye.

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici