Beli Kurma AJWA & MASHROOK Nak Dapat Pahala? Ini Caranya

9:55 PM


Assalamualaikum semua..

"barangsiapa mengkonsumsi 7 butir kurma ajwa pada pagi hari maka pada hari itu ia tidak akan terkena racun maupun sihir" 

- bukhari & muslim

Bulan puasa ni confirm tak complete kalu tak ada kurma. Even BBL sendiri dah standby siap-siap kurma dalam kabinet dapur. Senang kalu lambat bangun sahur boleh ngap kurma 2-3 biji, lepas tu minum susu segelas. Waktu berbuka pun wajib makan kurma dulu sebelum jamah juadah lauk pauk ifthar tu.. kan kan..

Makan Kurma AJWA & MASHROOK Sambil Menyumbang Pondok Pengajian Al Bari


Tahu tak sebenarnya anda boleh dapat pahala bila beli kurma Ajwa & MASHROOK dari Albari.co sebabnya sebahagian duit pembelian kurma akan disalur kepada Pondok Pengajian Al Bari. Ha 2 dalam 1 la kiranya. Anda dapat menikmati kurma & boleh membantu pusat pengajian meneruskan kelangsungan dalam memberi pendidikan agama kepada para pelajar. 

BBL perasan nama kurma AJWA & MASHROOK menjadi pilihan NO 1 rakyat Malaysia sebagai kurma berbuka puasa. Oh ya, kurma AJWA & MASHROOK dari Albari.co di import daripada Kota Madinah. Fuh special betul kurma ni.

Harga Kurma sekotak 1 kilogram
Kurma Ajawa RM 104.00 (harga biasa RM130.00)
Kurma Mashook RM 64.00 (harga biasa RM80.00)

Sekarang ni Albari.co tengah buat promosi diskaun 20% setiap pembelian. Lagi banyak anda beli, lagi banyak diskaun. Boleh beli sebagai buah tangan jiran sebelah rumah atau family. Betul tak..


Saya sebenarnya dah beli kurma AJWA ni sebelum bulan puasa lagi. Rasa kurma ni tak manis macam kurma biasa saya makan, lebih premium, isi padat & paling penting rasa kenyang walaupun makan 1-2 biji. Memang sesuai tak kira dewasa, kanak-kanak atau warga emas. 


Andai kata anda nak menyumbang sedikit rezeki kepada Pondok Pengajian Al Bari pun boleh.

Pondok Pengajian Al Bari
Akaun No 0506-7010-020278
Bank Islam Malaysia Berhad

No Telefon 011-6323 6322
Facebook : pondokalbari
Instagram : pondok_albari

Marilah kita sama-sama perbanyakkan amalan bersedekah sepanjang bulan Ramadhan tahun ni. Amin.. selamat berpuasa ye BBL ucapakan.


You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici