Djarilicious Katering Pakar Kenduri Kendara

11:22 PM

Nak buat kenduri
tapi penat nak masak?

Tak nak dapur bersepah?
Jangan risau Djarilicious Katering ada!!

Bercakap tentang soal kenduri kendara mungkin menjadi satu dilema terutama anda tinggal kawasan bandar besar sekitar lembah Klang. Jika dulu boleh panggil jiran tetangga rewang berjemaah masak lauk kenduri namun sekarang ramai antara kita tinggal di kawasan perumahan yang tidak mempunyai tempat sesuai untuk aktiviti masak gulai kawah selain batasan masa.

Nasib baik ada Djarilicious Katering yang pakar bab-bab kenduri kendara nie. Terkenal dengan tawaran menarik untuk sebarang majlis seperti kahwin, tunang, akikah, doa selamat, kesyukuran atau apa jua acara anda. Yelah buat program mesti ada makan minum bukan?


Tempoh hari BBL sempat ke Djarilicious Open Day bertempat di pusat jualan Djarilicious Kajang Perdana. Meriah sangat dengan dekorasi persis majlis kahwin dan ada food testing untuk semua tetamu. Antara hidangan majlis raja sehari tersedia ialah

 Nasi Minyak

 Ayam Goreng Rempah

 Masak Lemak Cili Api Nangka dengan Perut

 Downy Tempura dengan Sos Lemon

Acar Buah & Papadom


Sebenarnya apa BBL nikmati ini adalah pakej mudah & murah Jom Kenduri beharga RM2990 meliputi jamuan makan (pilihan Masakan Kampung/Menu Diraja), 2 petugas jamuan, 2 unit kanopi, 8 set meja bulat tetamu, 80 kerusi plastic bersarung dan 1 unit meja buffet. Sesuai untuk 180 pax tetamu. Turut disertakan buahan potong tembikai dan limau, air sirap limau berais dan air botol R.O. KIranya preview pakej jimat oleh Djarilicious Katering. Siapa kata nak buat majlis kena keluar duit banyak?


Tidak hanya terhad untuk orang Kajang, malah Djarilicious Katering tutut melebarkan sayap coverage pakej lengkap di Dewan Bukit Mewah Kajng, Dewan Ar Raha, Seksyen 7 Shah Alam, Dewan Space U8 Shah Alam, Dewan Seri Cempaka Saujana Impian, Dewan Ostia Bangi, Dewan Azalea Kompleks Shah Alam, Dewan Kompleks Desa Kepong, Dewan Crystall Ballroom Mines 2, 


Menariknya setiap pakej termasuk dengan sewaan dewan, meja, kerusi, katering, hiasan dewan, kelengkapan pengantin (baju persandigan), PA sistem serta khidmat potografer. Cukup lengkap untuk selesaikan masalah anda untuk membina mahligai bersama orang tercinta.

Bagi anda yang sudah mempunyai kelengkapan hari bahagia tetapi belum menemui penyedia khidmat katering, elok benar kalu dapatkan Djarilicious Katering sebagai pilihan katering utama anda, Pasti para tetamu berpuas hati dengan hidangan Djarilicious Katering. Silap hari bulan makan nasi minyak repeat dua kali di kenduri korang.


Terkini Djarilicious Katering sedia menerima tempahan sajian makanan untuk majlis berbuka puasa bermula RM15.50 per pax, pakej jamuan raya rumah/pejabat serendah RM19.90 untuk 100 pax.

Ha nak tempah makanan je pun boleh, jadi apa kata terus hubungi Djarilicious Katering hari ini!

016-660 8532 (Sham)       016-920 8532 (Amy)
016-660 8532 (Farhan)      03-8730 1711 (Pejabat)

Instagram & Facebook : @djarilious_catering
Alamat Djarilicious Katering: No. 30-G, Blok B, Jalan Kajang Perdana 3/2, Taman Kajang Perdana

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici