BBL Deman Cerita Korea

12:02 AM

alamak BBL dah demam..
ni bukan demam sakit yg boleh berjangkit tau..
tapi boleh berjangkit jugak sebab
housemate BBL pun tetiba minat
tengok citer korea.
kan satu rumah dah kena
deman cerita korea!
hahaha
BBL sebenarnya tak lah
fantastik  fanatik 
cerita korea tapi ada lah sikit2.
setakat ni baru dua cerita korea
yg BBL layan habis
4 5 kali sampai lebam.
kalu director amik BBL jadi pelakon
korea pun boleh. hahaha
1. Boys Before Flowers
2. Oh My Lady

dan semalam bermulalah
perjuangan tengok citer korea
bersama BBL & rakan.

ini dia..ting!!! 

 
BBL minat tengok pun sebab
ada Shim Chang Min TVXQ/DBSK.
Chang Min ni comel sangat2.
 hehe

 ~ sipnosip Paradise Ranch ~ 
 cerita ini mengisahkan sepasang kekasih,
Ong Joo ( Chang Min)  & Da ji (Yeon Hee)
yang pernah berputus asa dalam
cinta & perkahwinan mereka pada usia 19 tahun
selepas berjuang menyakinkan ibu bapa mereka
yang mereka akan bahagia bersama,
tetapi mereka bercerai selepas enam bulan bersama.
enam tahun kemudian, mereka berdua
bertemu kembali secara tidak sengaja
dalam  ladang kuda di Australia,
sencara tidak sengaja perasaan
cinta & kasih sayang masih
wujud antara Ong Joo & Da Ji.

~ romantik lah ni ~

BBL baru tengok episode 1,
jadi ada 15 episode nak kena
bantai.. hahaha

kalu korang nak rasai
kecomelan & kenakalan
Ong Joo & Da Ji,
tengok kat YouTube
tak pun pergi TimeSquare beli DVD
Paradise Ranch.
hahaha

[ gambar di awal perkahwinan Ong Joo & Da Ji ]
[ hubungan pelakong dalam Paradise Ranch ]
[ sedutan dalam Paradise Ranch ]









Paradise Ranch Episode 1



BBL ~ anne, kita nak pergi hospital mana
nak mintak ubat?
[^.^]~




You Might Also Like

4 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. baru abis tgk citer paradise ranch!! memang best!!

    ReplyDelete
  2. ~ ain jumat ~ yeke??
    downlaod ke tengok kat utube?

    ReplyDelete
  3. memuler tgk dekat astro.. tpi asyik tertinggal jer setiap episode. jadi, ain jimat amek keputusan untuk beli dvd........................

    ReplyDelete
  4. ~ ain Jimat ~ beli dvd kat mana??
    sy pun baru minat..lebam nk tengok kat utube..
    line slow..

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL