Contest Paling Gempak Atas Muka Bumi

9:50 PM

Assalamualaikum..
dah lama BBL tak join contest
sejak belajar kat UiTM ni.
BBL baru je join contest ni 2 hari lepas.
so contest ni baru lagi lah
& banyak lagi hadiah untuk korang
menang!! 

korang biasa dengar nuffnang &
BBL nak kenal kan 



says.my ni lebih kurang macam churpchurp
gak. kita kena share advertise kat 
facebookTwitter, tak pun
buat belog pasal advertisment.
semakin banyak korang share, orang klik,
makin banyak duit korang dapat.
satu klik bernilai rm0.20.
andaikan dalam sehari korang share 
satu advertisment kat facebook,
10 orang klik, RM0.20 X 10 = RM2.00
kalu sebulan? RM2.00 X 30 hari = RM60.00
tu yg paling cikai lah.
biasa BBL dapat lebih.. huhu
says.my ni akan berjaya kalu
korang rajin advertise kempen.
kira macam sambil online sambil buat duit.

citer pasal contest paling gempak lak.
sempena 3rd anniversary says.my 
says.my menganjurkan contest 
paling gempak dengan hadiahnya..

BIG PRIZES

iphone 4 


ipad 2


vouncer IKEA bernilai RM3000


vouncer MNG bernilai RM500



lemokit camera



hadiah2 lain




SMALL PRIZE 

vouncer BORDER RM50


vouncer Starbuck RM50


vouncer RM100 Jusco



Pendrive Kingston 4GB

duit RM100 ke akaun Says.my


hadiah2 lain



banyak lagi hadiah tapi
yg kat atas tu hadiah yg BBL pilih.
so apa lagi. cepat sign in

1 klik iklan = 1 peluang korang nak menang hadiah
1 orang kawan join says.my = 10 peluang
nak menang hadiah.

lagi gempak kan.
contest ni akan berlansung selama sebulan
sampai akhir bulan April ini.
jadi, gunakan peluang yg ada sekarang
nak menang hadiah yg paling gempak.


BBL ~ dah menang ipad 2..
harap2 menang vouncer IKEA RM3000
boleh deko-deko bilik tidur..
[U.U]#



You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL