Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Thursday, August 25, 2016

Tookar - Tempah Kereta Baru Dengan Diskaun Anda Tentukan

Assalamualaikum & hello there,

Tengah planning nak beli kereta baru tapi malas nak survey harga kereta dari satu showroom ke kedai kereta lain atau anda segan nak minta diskaun sebab jurujual asyik push beli kereta.


Jangan risau kerana anda kini tempah kereta baru & mintak diskaun di ingini dengan laman web Tookar. Melalui Tookar, ia memudahkan pengguna membuat pembelian kereta baru dengan menghubungkan pengguna terus kepada penjual & pengedar. 

Caranya sangat mudah, anda cuma perlu menetapkan jumlah diskaun untuk  membeli kereta baru. Kemudian jika pengedar bersetuju dengan jumlah tersebut, anda dapat membeli pada harga di inginkan. Ops tapi jangan mintak diskaun 90% memang tak ada penjual nak let go kereta baru pada harga RM5K.


Kini terdapat lebih 13 jenama kereta boleh anda pilih di Tookar seperti Proton, Perodua, Honda, Ford hinggalah BMW. Pilih kereta mana berkenan di hati ye.

Cara Nak Tempah Kereta

Mungkin korang tertanya process booking kereta baru, berikut adalah cara bagaimana Tookar merealisikan impian anda. Boleh tempah terus melalui LINK ini. 


Promosi Merdeka 2016 

Bermula 22 Ogos hingga 16 September 2016, setiap tempahan kereta baru melalui Tookar anda akan menerima bauncer Lazada bernilai RM300. Wah, dapat kereta baru & dapat bauncer shopping.


Eh, bukan setakat itu sahaja. BBL pun ada code istimewa untuk pembaca blog ini. Sewaktu anda membuat tempahan, jangan lupa masukkan code di bawah & dapatka hadiah sama ada beg backpacker/ travel bag/ handbag bernilai RM150 khas untuk anda

   SL18F8GQ  


Name your price and we'll do our very best to match it! Head on over to www.Tookar.my & jom book your new car today.

BBL ~ tookar je
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

2 comments:

  1. hihihi mudahnya.. tp tak sampai masa nak tukar lg..

    ReplyDelete
  2. Hi there,

    On behalf of the Tookar Team, we would like to thank you for the ongoing support! Much appreciated.

    Have an awesome weekend ahead!

    Warm regards,
    Jaz - Social Media Rebel at Tookar

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...