Harga Terbaru iPhone X, 8/8+ & 7/7+

7:47 AM

Selepas Apple lauching siri iPhone Xs, Xs Max & Xr rata-rata semua model iPhone sebelum ni akan turun harga. Bagi anda yang mahu dapatkan peranti terbaharu dengan harga berbaloi, inilah masa sesuai. Al maklumlah harga telefon tengah murah elok la beli. Sebelum ni duit tabung belum cukup kan.

Harga iPhone X

Model/Kapasiti Memori


64 GB

256 GB
iPhone X
RM 4, 299
RM 4, 999

Harga iPhone 8 & 8 Plus


Model/Kapasiti Memori


64 GB

256 GB
iPhone 8
RM 2, 899
RM 3, 599
iPhone 8 Plus
RM 3, 299
RM 3, 999

Harga iPhone 7 & 7 Plus



Model/Kapasiti Memori


32 GB

128 GB
iPhone 7
RM 2, 199
RM 2, 649
iPhone 7 Plus
RM 2, 749
RM 3, 199

Nampaknya ada orang pakai telefon baru bulan ni kan. BBL syorkan korang beli kat authorize seller seperti Machine, Switch, Tunder untuk jaminan produk jika berlaku sebarang kerosakan masa hadapan.  

Btw kalu confius nak beli iPhone storage mana yang sesuai, boleh rujuk entri ni Beli iPhone 64GB cukup tak?

Even saya sendiri guna 7 Plus 128GB sebab suka snap gambar dan video. Sekarang ni pun dah separuh penuh. iCloud jangan cerita la, asyik keluar notification dah penuh storage. Buka gallery asyik gambar selfie je. Syok sendiri betul. Happy shopping guys.


Rujukan harga website Machines & Switch Malaysia

You Might Also Like

1 Budak Suka Minum Bandung Laici