Main Game PUBG PERCUMA Dengan Yoodo

2:56 AM


Berita best untuk peminat setia game PUBG mobile. Rasanya mesti data internet cepat habis bila syok main PUBG kan. Terpaksa la cari wifi hotspot kat rumah atau kedai bila nak main PUBG. Tak syok betul bila lepak ramai-ramai dengan member main PUBG, kita sorang je ber hu hu sebab data internet tinggal ciput.

Ha sekarang ni tak payah risau lagi nak main PUBG sepuas hati sepanjang hari dengan pelan internet Yoodo yang tengah offer sekarang. Boleh rujuk link ini. 


Sebelum tu Yoodo ada anjur pertandingan Player Unknown's Battlegrounds (PUBG) MOBILE National Championships (PMNC). Hari ini Yoodo memperkenalkan juara PMNC  iaitu Gank FTY sebagai team Yoodo Gank - official PUBG e-sport team. 


Incase korang tak kenal, team Yoodo Gank terdiri dari pemain gamers dengan skill tinggi. Kapten kumpulan Aiman Amirul Bin Mohd Said (ManParang) 22 tahun, Mohd Hazim Bin Abd Hamid (Jimboy) 25 tahun, Abdul Azim Ikromi Bin Abdul Rashad (Draxx) 20 tahun dan Mohammad Hafizi Bin Baharudin (Geek) 23 tahun. Jangan main-main dorang ni hebat bab main game. 


Lagi-lagi populariti game PUBG sebagai game paling famous dengan 30 juta pemain setiap hari menyebabkan Yoodo tampil dengan promosi kuota 20GB untuk Yoodo user bermain games ni dengan puas hati. 


Bagi yang belum kenal Yoodo ni, sila la tonton video kat bawah. Rasa serabut dengan pelan telco sekarang boleh la pakat tukar guna Yoodo. Senang je semua boleh ejas guna apps je. 



Jangan lupa datang beramai-ramai ke acara 1st Anniversary PUBG Mobile pada 23 Mac - Sabtu ini bermula jam 6 petang di KL Live. Banyak aktiviti menarik anjuran Yoodo dan Tencent Games menanti korang terutama fans PUBG Mobile. 


Detail event boleh check out Facebook Yoodo atau website Yoodo okay. Chow..

You Might Also Like

19 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Ramai juga la yang share cerita, kalau suka layan game boleh gunakan yoodo ni.
    Katanya berbaloi sangat..
    Siapa kaki game tu boleh la cuba kan..

    ReplyDelete
  2. Dasyat sekarang ni mcm2 platform mcm2 apps untuk gamers. Nnt suh anak buat try yudoo ni kita x main pubg

    ReplyDelete
  3. Woww Yodoo ni memang ikut perkembangan zaman sungguh. Pandai carik customer yang tengah gila PUBG skrg ni hehe

    ReplyDelete
  4. wahh tak penah main pubg. anak2 zaman skg macam2 game koang ek,, zaman akak dulu men batu sremban je hihi..

    ReplyDelete
  5. Tak pernah main pubg. Nur main masak2 je kt dapur hahaha. Tp tq ya info. Blh share kat kenalan2 kaki game especially pubg 👍

    ReplyDelete
  6. Siapa main PUBG memang untunglah langgan YODOO. Bella siap promote kawan yang main game ni pakai Yodoo. Kita stress main game macam ni. Dulu rajin jugak. Nampak provider ni beri sainagn dengan pakej yang menarik!

    ReplyDelete
  7. Actually tak pernah tau main PUBG ni.. Selalu asyik dengar je orang cerita. Kalau terjebak ni xtaulah nak cakap.. Sebab ramai kata best kan

    ReplyDelete
  8. Selalu jugak dengar pasal Yodoo ni. Ramai jugak bagi feedback positif tapi Iza belum cuba lagi. Nanti kalau rasa nam tukar telco lain boleh la tukar Yodoo.

    ReplyDelete
  9. Pwrnah juga fenganr pasal Yodoo ni. Ramai cakap best guna Yodoo tapi tak pernah try lagi sebab selesa guna telco sedia ada. Sekarang ni demam pubg .bila ditawarkan main pubg free dengan yodoo tak mustahil ramai yang akan dapatkan yodoo

    ReplyDelete
  10. Hehe emi bab games memang noob, tak tahu pape. Pubg lagiii la emi tak tahu. Marou layan jugak ke game ni?

    ReplyDelete
  11. Wow !!! Berbaloi sungguh pakai yodoo nie ya. Jimat teramat sangat. Tambah2 yg main PUBG. Satu plan yg bagus. Boleh recommend dkt kawan yg main game tu. mesti dorg suka nie

    ReplyDelete
  12. Perghhhh mmg follow trend. Sia ada permainan pubg lagi. Peminat sukan ni wajib guna yodoo kan. Sebab lebih jimat dan berbaloi

    ReplyDelete
  13. Oh yes i tried PUBG games time attend YODOO that day. Memang best la and can get addicted also

    ReplyDelete
  14. Saya ada sim dia. Tapi tak guna2 lagi.. Haritu satu ada bagi kt abang guna. Plan dia menarik kan?

    ReplyDelete
  15. It's happening tomorrow, if my cousins were back they would have joined this! Looks like a really fun event for those who love gaming.

    ReplyDelete
  16. Pernah baca pasal Yoodo ni tapi baca je le sebab sis gunakan yang lain. Anak sis pun tengah gila main PUBG ni tapi sis pantau lah sebab kang tak pantau nanti pelajaran entah ke mana

    ReplyDelete
  17. Amboih.. sukalah mereka-mereka yang main PUBG tu sebab Yoodo dah buat promosi macam ni.. laju je diorang nak join kan.. hehe

    ReplyDelete
  18. Seriously, kalau pasal games saya memang tak reti nak main. Pernahs ekali dulu main online games, sebenarnya saya takut addicted. haha

    ReplyDelete
  19. so nice got free stuff... Let's play the game and enjoy to the maximum... great news for all gamers..

    ReplyDelete