Rebut Promosi Kaw-Kaw Nestle Super Brand Day Dalam Shopee Pada 25-31 Mac Ini

9:07 AM


Sila bookmark kalendar anda pada 25 hingga 31 Mac ini untuk beli produk Nestle sempena Nestle Super Brand Day dalam applikasi & website Shopee. So sepanjang 7 hari ni Nestle akan offer barang favorite rakyat Malaysia dengan harga cukup berbaloi. 

Special kali ini Nestle tawar produk terbaru - NESCAFE Cold Brew yang pertama kali launch secara online. Peminat Nescafe kena try coffee ni sebab senang nak sedia dan boleh bancuh sejuk dengan ais batu. Ia diproses dengan teknik khas menggunakan biji kopi Colombia. Rasanya totaly unik & smooth. 


Off course produk lain dijangka hit iaitu MAGGI Pedas Giler 2x yang tengah viral sekarang, bijirin Granola Protien MILO, MILO dengan Bijirin Penuh dan susu Nestle JUSTMILK Strawberi. Psst..semua nie hanya boleh beli dalam Shopee je tau. Anda tak dapat kat kedai biasa atau pasaraya.

- ni Maggi Pedas Giler kuasa 2 orang duk buat video challange tu -

 - Nestle JUSTMILK Strawbery flavor, sedap amat -

- MILO  with Whole Grain Cereal -

- Nescafe Dolce Gusto pun ada promosi tau -

Petang tadi masa acara pelancara kempen Nestle Super Brand Day sempat la BBL try rasa sendiri produk keluaran terbaru Nestle. Aduh Maggi Pedas Giler Ayam Bakar memang totally pedas amat. Siapa yang suka makan pedas tu..elok sangat korang beli dan rasa. Boleh menangis yo.

Selain tu NESCAFE Cold Brew stik ni cukup nice. Bancuh kosong lepas tu campur dengan ketulan ice. Pergh memang segar anak mata lepas minum. Sesuai standby dalam drawer office dan pantry dapur rumah. 


Hujung bulan ni apa kata refill barang dapur anda dengan shopping secara online dalam Shopee sempena Nestle Super Brand Day ni. Jangan risau kerana setiap hari bermula 25 Mac akan ada code voucher yang boleh anda guna untuk diskaun barangan dan tebus penghantaran percuma. Setakat ni lebih 200,000 kilo MILO Active-Go telah terjual dan menjadikan MILO sebagai produk paling laku keras dalam Shopee.


Kalu boleh beli murah online kenapa nak susah payah pergi hypermarket kan. Download Shopee hari ni kat Apps Store atau Google Play atau layari https://shopee.com.my/nestleofficialstore 

You Might Also Like

20 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. yeaaahhhh let go shopping.. Saya pelanggan setia Shopee.

    ReplyDelete
  2. ok skg nak cari apethru online je. and yes shopping adalah port singgah bila nak shopping

    ReplyDelete
  3. yeh online shopping so easy now, just shop from home and office will do. Yeah my dear wanna try kaw kaw nestle shall buzz him on this, time to shop for loved ones too.

    ReplyDelete
  4. Bagusnyaaa. Shopee memang platform shopping online yang menarik dan menyeronokkan. Macam² brg boleh jari dan jumoa. Tak rugi pon download apps dia. Mmg beberbaloi

    ReplyDelete
  5. Amboi shopee ni.Taw taw je kite mmg fav barang nescafe. Mesin coffee tu pun memang nak dari dulu. Boleh start survey ni.hehehe

    ReplyDelete
  6. Jenuh kita susah-susah nak cari Maggi Pedas Giler 2X kat supermarket dan kedai rupanya kat Shopee ada jual pulak tu sekarang ni ada harga promosi boleh lah kita makan Maggi setiap hari hehehehhehe...

    ReplyDelete
  7. selalu juga shopping barang-barang neslate dekat online, tak sabar nak cuba juga maggi pedas giler 2X dekat kedai susah nak jumpa sebab baru.. beli dekat shopee online jerlah

    ReplyDelete
  8. Amboiiii shopee bukan main lagi buat promosi nestle kaw kaw .Mentang mentang government nak gaji tak lama lagi Semua ni mengugat iman tau suhruh shopping banyak banyak .

    ReplyDelete
  9. Oh my oh my...!! Terima kasib remind me oasal4 diskaun Nestle Shopee ni. Memang nak borong keperluan rumah nanti kat sana. Great sale!

    ReplyDelete
  10. Brand product yang mmg wajib ada dekat rumah. Boleh la shopping banyak dekat shopee.. harga murah dan yang penting sampai depan pintu rumah.. hihihi.. boleh buat stock utk 3,4 bulan punya

    ReplyDelete
  11. Yeahhh nak borong maggi pedas giler la hahahah..so tak yah susah2 terus order kat lazada je la ni kan? Tq Marou for info

    ReplyDelete
  12. Kita mmg tgh tggu2 promo dolce gusto tu.. Kalau kena bajet bol3h angkut 1...huhuhuh

    ReplyDelete
  13. Tu dia shopee buat sale.. Barang nestle mmeg nad banyak guna. .Boleh la nanti usha..menunggubsale ni. .hheehw. .Milo pun dh nak dekat habis. .

    ReplyDelete
  14. Erm.. Nak kena tengok balik kat shopee ni.. Apa yang menarik yang boleh digrabkan.. Bab ada sale ni laju je la nak menyopping. Hehe

    ReplyDelete
  15. sebagai pengguna tegar produt nestle, promosi mcm ni tak boleh dilepaskan. bukan main shopee ni ye?

    ReplyDelete
  16. jarang shopping di shopee. tapi kalo sale cemni menarik jugak..
    banyak discount..

    ReplyDelete
  17. Oh ada promo barang nestle eh? Menarik, boleh jimat banyak ni. emi dh seminggu lebih tak buka shopee. patut la emi tak tahu

    ReplyDelete
  18. Promo Nestle ni, nak stock up Milo sbb ank suka dan cepat sangat habis minum. Nak check harga promosi tiap2 hari ni.

    ReplyDelete
  19. Wow! i like their new SKU and I wil cehck out the details too.

    ReplyDelete
  20. Memang kena save the date sebab banyak promo dalam ni. Best betul lah. dah download apps shopee.

    ReplyDelete