Beli Produk Nestle Di PGMall & Hadiah Menarik Menanti Top Spender!

2:11 AM

Assalamualaikum & hai semua..

Bila dapat gaji hujung bulan, benda pertama BBL buat mesti topup stok makanan dengan minuman. Seronok bila buka kabinet dapur penuh barang makanan macam Maggi dari flavour tomyam, kari, ayam - tak kisah lah pek atau cup tu, KoKo Crunch & Milo. Pastu dalam peti ais mesti ada air tin Nescafe, Milo, Nestle Just Milk. Ops..saya ada sorok Kit Kat jugak. Cuma orang tertentu je boleh jumpa hahaha. Lagi sikit nak jadi kedai runcit

Mostly barang atas ni saya beli online je dalam PG Mall sebab ada official store Nestle Malaysia. Malah based survey iprice.com.my menunjukan platform PGMall sebagai top 3 website beli belah paling ramai rakyat Malaysia singgah sepanjang tahun 2020 ni. Jangan terkejut kalu BBL bagitau PGMall ni e-commerce tempatan Malaysia.  Tak hairan PGMall makin famous sejak tahun 2017 lagi.

Nak tanya sikit.. bila mata layu mengantuk tapi kena stay back buat kerja..apa korang buat nak hilang mengantuk tu? Off course minum air kopi. Benda wajib mesti ada dalam kabinet dapur semestinya Nescafe. Tuang dalam cawan, campur air panas, letak tepung creamer sikit..dah siap. Lagi seronok kalu time hujan dapat hirup secawan Nescafe sambil tengok Netflix kat ruang tamu. Eh..anda pun sama? Tak sangka habit kita serupa.

Apa BBL suka sangat bila beli produk Nescafe kat official Nestle Store di PGMall mestilah sebab banyak variasi Nescafe. Sebut je flavour apa seperti Original Clasic, Nescafe Gold. Nescafe Latte, Nescafe Dolce Gusto & lain-lain lagi. Jangan kata kopi bancuh atau Nescafe tin je ada jual, mesin Nescafe Dolce Gusto Genio ada dijual. Ish..dah lama geram mesin ni. Harap ada rezeki nak beli satu letak kat pantri dapur. Senang sikit nak minum kopi Nestle Dolce Gusto waktu pagi. 

Salah satu favorite saya - Nescafe Latte Mocha. Sebelum pergi kerja mesti minum secawan dulu. Kalu beli dalam PGMall siap dapat free gift Nescafe Red Mug & Nescafe Latte Milk Tea. Harga RM26.64 untuk 2 pek 15 sticks. Berbaloi sangat. Kat kedai biasa mana boleh dapat harga semurah ni.


Sekarang Nestle ada promo kod diskaun RM20 dengan minima pembelian RM80 produk Nestle. Kiranya banyak jugak potongan bila nak check out bayar. 
Caj delivery dari RM4.00 je tau. Jimat duit postage bila order banyak-banyak. Cara nak bayar pun mudah, boleh pilih sama ada online banking, kredit kad, MCash, kiplePay atau e-wallet seperti GrabPay, Boost, TnG e-wallet atau Maybank QRPay. Dah setel bayar, tunggu je abam delivery hantar depan pintu rumah tu. Hampir semua kurior yang ada kat Malaysia support penghantaran barang dari PGMall. Estimate masa parcel akan sampai pun ada mention bila nak check out. 

Alang-alang beli barangan Nestle tak kisah lah susu, produk makanan bayi, barang memasak, sos cili/tomato, Maggi, Koko Crunch, KitKat & lain-lain, boleh join sekali contest Top Spender. Syaratnya mudah je, cuma beli barangan Nestle. Siapa tahu anda pemenang yang Nestle cari!


Nak tahu apa hadiah Top Spender bagi Bulan Oktober

Hadiah Mingguan : RM 80 voucher x 3 pemenang

Hadiah Top Spender BulananRM 150 voucher x 2 pemenang

Masih belum terlambat nak join contest ni sebabnya tarikh tamat hujung bulan Oktober. Siapa tahu anda pemenang Nestle Malaysia cari untuk hadiah voucher serta barangan produk Nestle lain. Sekarang baru berapa hari bulan.. apa lagi, cepat beli stok makanan untuk rumah, pantri office atau keluarga kat kampung tu. 

Oh ya, PGMall pun aktif offer promosi terkini. Sekarang ni mudah je join group Telegram PGMall, bila ada kempen atau jualan hebat terus keluar notification dalam Telegram. 

Benda jimat, murah & berbaloi haruslah kita kongsi sama-sama kan. Betul tak? Just follow link bawah ni

Website : www.pgmall.my  | Facebook : facebook.com/PGMallMalaysia 

 | Instagram : instagram.com/pgmall.my | Telegram : t.me/pgmallofficial001


You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici