Rezeki Menang 6 Bulan Stok Downy Unstoppable

6:24 AM

Assalamualaikum & hello there,

Ingat lagi entri ni -> P&G EveryDayMe : Sample Percuma Untuk Korang yang BBL update 31 Ogos lepas? Cuba teka apa BBL dapat?

6 bulan stok Downy Unstoppable!


Dah minggu lepas BBL dah terima hadiah tersebut. Suka sangat dalam hati. 2 minggu lepas ada terima panggilan dari P&G Malaysia tentang BBL sebagai pemenang bulan Ogos lepas.


Yeay! Tepuk tangan sikit. Alhamdulilah rezeki bulan ni dari P&G Malaysia. Terima kasih EveryDayMeMY untuk hadiah ni. Macam tau je BBL memang suka baju baju. 

Ini kali pertama BBL tengok Downy Unstoppable ni, biasa beli Soflan je sebab murah & jimat. U know BBL seminggu basuh baju 3x & memang pakai banyak pelembut untuk baju baju, seluar, selimut, kain cadar & semua fabrik dalam rumah termasuk langsir. Gansgter betul kan. 


Seingat BBL la, kali terakhir beli produk Downy waktu study diploma. Itu pun memang wajib beli sebab nak baju kemeja berbau wangi selain beli secara tong-tong dengan housemate - jimat katakan. Lepas habis study diploma terus tak beli sebab mahal. Hahaha. Hadiah Downy Unstoppable BBL dapat 2 jenis, Emerald Breeze & Ruby Floral.


Mulanya ingatkan Downy Unstoppable ni cecair macam yang biasa. Tapi rupanya ketulan kecik macam bean pulak. Tersedu kejap nak fikir cara nak guna Downy Unstoppable ni. Apa lagi terus YouTube la.

Cara menggunakan Downy Unstoppable untuk dobi


Sangat mudah & comel pulak nak campurkan sabun basuh, soflan & kapsul Downy Unstoppable ni. Buat masa ni belum tergerak hati nak guna tapi BBL dah buka & hidu. Wangi sangat. 

Paling penting korang boleh mix Downy Unstoppable dengan sebarang pencuci baju & pelembut pakaian. Just campur sahaja & nikmati keharuman bau baju tu.


Wah, nak menang hadiah macam BBL jugak ke. Korang boleh baca entri ini & follow je step pendaftran mudah dalam entri bawah. Kena rajin la sikit ya.


Okay BBL nak sambung basuh baju.

BBL ~ BBL angkat jemuran, hujan mau turun 
✌(◕‿-)✌

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

4 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL