MBH Medispa Offer Promosi Rawatan RM99 & RM199 Sempena Raya 2019

8:44 AM


Assalamaulaikum semua,

Pejam celik pejam celik tak lama lagi nak masuk Ramadan lepas tu tiba bulan Syawal. Off course lah sebut pasal raya semua benda nak baru & cantik. Dari sofa baru, meja makan baru, langsir baru, rumah cat baru, kereta baru, baju baru, kasut baru, selendang baru dan lain-lain. Kalu boleh semua nak baru kan. Habis tuan badan tak nak "baru" ke? 

Tak nak ke tampil serba baru pagi syawal nanti dari hujung rambut ke hujung kaki dengan kulit cantik, rambut menawan & tubuh langsing. Baik lelaki atau perempuan mestilah nak melaram handsome cantik depan semua adik beradik, sedara mara dan jiran kan. Setuju tak..baru seronok OOTD pakai busana raya. Tak gituh..

Promosi "Raya Semua Baru" Bersama MBH Group
Excited pulak BBL nak share berita gembira dengan korang ni. Rangkaian MBH bawah company MOHA Group iaitu MBH Medispa, MBH Haircare, MBH Body Theory dan Dermaklair offer promo istimewa pakej penjagaan dari hujung rambut ke hujung kaki  bermula 1 April - 31 Mei 2019 sempena lebaran bakal tiba tak lama lagi. Sesuai la tagline #MBHrayaNIconfirmCUN


Pakej RM99 & Pakej RM199
Special tahun ni MBH menawarkan rawatan produk untuk kulit wajah, rambut & pelansingan badan pada harga paling murah. Baik customer regular atau anda yang baru nak cuba, promosi ni tersangat berpatutan. Jangan lengah-lengah buat appoitment hari ni juga.

promosi MBH raya untuk wajah

set Dermaklair pada harga istimewa RM199

Selain tu, MBH memperkenal seleksi koleksi raya antaranya 
🌟 Rawatan pertumbuhan rambut Hair Growth Booster Laser
🌟 Rawatan kulit wajah 
🌟 Salmon DNA Booster Treatment (sangat famous kat Korea Selatan) 
🌟 Pinkish Check KPOP
🌟 Crystal Clear Treatment
🌟 Vitamin C Whitening Infusion
🌟 Rawatan "inch loss" - Straight Clear Treatment

Malah jenama Dermaklair turut melancarkan set raya 2019 iaitu
🌟 Set Sensitive Skincare
🌟 Whitening Tablet
🌟 UV tinted PRO
🌟 Let It Melt 
🌟 Burn It Fast 

 produk terbaru Dermaklair

 Whitening Tablet

 UV tinted PRO

set kurus detox badan Let It Melt  & Burn It Fast 

Menurut Pengarah Urusan MOHA Group Sdn Bhd, Puan Yaya Mohammad berharap orang ramai terutama pelanggan MBH jangan lepaskan peluang tampil imej "baru" sebelum raya nanti. Masa launching tempoh hari ada je customer datang terus book date untuk treatment raya. Laju excited grab promosi special ni.

Sebagai appreciate sokongan setia pelanggan terhadap produk rangkaian MBH, kini MBH tampil dengan program Loyalty bersama kelebihan loyalty point, diskaun, rawatan percuma, kad ahli MBH sebagai tanda terima kasih. Siapa tak suka benda menarik macam ni kan.

hadiah keahlian - set travel, voucher & kad ahli

Sementara slot masih kosong, silalah ke 17 cawangan MBH Medispa berhampiran dengan anda. Kalu boleh hubungi dulu untuk set up appointment. Maklumlah pakej tengah murah ramai orang nak..

Senarai Cawangan MBH Medispa - Alamat Cawangan MBH Medispa
Bangi | Ampang | Shah Alam | Kota Damansara | Wangsa Maju | Cheras
Pulau Pinang | Sungai Petani | Ipoh  | Melaka  |Johor Bharu | Batu Pahat | Tebrau 
Negeri Sembilan | Senawang | Temerloh | Kuantan


Nak tahu promosi terkini MBH Medispa boleh follow link bawah
Website : www.mbhmedispa.com
FB : @MBH Medispa | @MBH Haircare Malaysia | MBH Body Theory 
IG : @mbh_medispa | @mbh.haircare_malaysia | @mbhbodythroryhq

You Might Also Like

18 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Selalu jumpa orang ckp MBH medispa ni best. Ala Iza tak pernah pergi Spa. nak raya puasa ada offer ni macam teringin pulak nak cuba. nanti nk try tengok-tengok la pakej apa yang best dekat sini.

    ReplyDelete
  2. NI kalau nak cun masa raya dah kena start dr skrg ni. Sat lg bulan puasa buzy2 nak beli baju raya, buat kuih raya, x dan dah nak pi spa. Hehe

    ReplyDelete
  3. great product, great medispa, great offer.. guess everyone looking forward to this.. nice

    ReplyDelete
  4. didn't know of this place til you shared here. now can let my friends to know too as they like to go facial for pamperself. shall ask them check the website and links!

    ReplyDelete
  5. Ohh kat sini yer BBL buat rawatan wajah nampak muda dan jambu wakakakkaak.. kita nak jugalah buat awal nak raya nanti mesti meletop hehehe.. Ada peraduan kan kat sini nak masuk juga lah nak beli baju raya wakakaka..

    ReplyDelete
  6. Kene pi sekarang lah supaya bersinar di hari raya nanti. Hehe. Terus rasa nak buat Salmon DNA Booster Treatment sebab Korea kannnn. Walaupun akak bermuka Jawa, akak tetap nak mulus. Nanti kita singgah sini.

    ReplyDelete
  7. Inch Loss? Eheh. Berapakah harga nya itu. I nak kurus before rayaaaa~ Muahahahaha sebab makan time puasa ni mmg tak hengat dunia!

    ReplyDelete
  8. Syok juga ni. Nak cantik-cantik masa raya nanti kenalah start dari sekarang hehe. Banyak juga rawatan yang ditawarkan kat spa ni. Ok, boleh bagitau kat kawan ni

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  9. Eh. Ada satu yang dekat dengan rumah Rawlins nie hah. Macam nak dapatkan je pakej tu. Nanti boleh la skin makin glowing kan. Hehe

    ReplyDelete
  10. Eh..ada cawangan kat Penang la. Bolehlah nanti eiza cuba ber'me time' di sini. Dapat buat facial sejam dua adalah stress release yang sangat bermakna buat kaum wanita yang bergelar ibu tau. Lari seketika dari rutin harian.

    ReplyDelete
  11. The Promosi "Raya Semua Baru" Bersama MBH Group sounds so good deal. The price is reasonable. Let's get a good skin for the coming festival yay!

    ReplyDelete
  12. Wah bagus la dia buat promosi sebelum raya, baru la boleh melaram dengan muka cantik masa raya nanti. MBH memang banyak cawangan jadi senang la nak cari. Harga promosi buang blackhead tu pon murah dah tu, under budget

    ReplyDelete
  13. Alaaa takde area bangsar eh? Murah tu rm99. emi memang plan nak pi manjakan diri sebelum raya ni.

    ReplyDelete
  14. Wahhh banyak jugak ya cawangan MBH ni, tak pernah lagi cuba tapi bolehlah cuba nanti bila free, nak cantik sebelum raya gitu. Ramai kata bagus MBH ni!

    ReplyDelete
  15. Murahla rawatan kat sini. Agak berbaloi juga terutama yang teringin nak manjakan siri di spa,boleh rekomen dtg

    ReplyDelete
  16. Som kalau nak cun-melecun musim perayaan nanti bolehlah fikir-fikirkan promosi ni, lagi pula ia dah agak murah tu.

    ReplyDelete
  17. wah! ada promosi untuk raya lah! jadi mungkin raya tahun ni kita akan lebih cantik dan lebih kacak daripada sebelum sebelum ni. haha!

    ReplyDelete
  18. First time tahu medispa ni. Seronoknya ada promosi utk raya ni, semua jadi cantik dan berseri nnt!

    ReplyDelete