Harga Menu Texas Chicken

8:31 PM

Hai semua..

Saja nak post latest harga menu Texas Chicken. Senang incase BBL mengidam ayam goreng atau honey butter biskut tu boleh rujuk gambar bawah pastu tengok duit tabung cukup ke tak..


BBL suka juga datang makan kat Texas Chicken ni sebab satu-satunya fast food boleh refill air PERCUMA tanpa perlu bayar apa termasuk soft drink, minute maid & ice lemon tea. Fastfood lain kena caj 50 sen atau beli air baru. Betul tak..

Aduh sedap pulak tengok Mexicana Wrap tu.. pergi drive thru kat Sunway jelah senang sikit tak palah susah cari parking.

You Might Also Like

1 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Bun dia sedappppppppp sangat2. sama la suka texas jugak sbb air boleh refill hehe tp berbaloi la

    ReplyDelete