Saya Suka Baca BBL!!

7:27 AM

* Entri ini bukan tujuan untuk menunjuk2, sombong, berlagak bagus,
atau apa2 yg salah di sisi agama.. peace!

[ ni pic yg BBL terima kat fb ]

semalam ada pembaca  blog BBL chat dengan BBL kat Yahoo Messenger..


Kawan YM : blog BBL tu ko punya ke?
BBL : urm...agak nya 
( jap. dia ni nak kutuk blog BBL ke? )
kawan YM : blog tu best lah.. lain lari dari yg lain.
ak suka sebab banyak fakta, sempoi layan je, kelakar, 
kadang2 oh tidak!!
BBL : hahaha XD.. terima kasih..
blog tu baru je buat..
kawan BBL : kalu bole, bole tak ko banyakan sikit fakta2?
lepas tu kalu bole letak sekali pasal petua traditional ke,
tips2 ker.. asal kan menarik nk baca..
BBL : boleh je.. nanti ak usahakan..
jap.. ko suka baca BBL dalam bentuk warna warni ke just warna hitam?
kawan BBL : ko still je dalam treadmark warna warni..
ak suka baca cam baca majalah..
BBL : ok thanks for ur supporting my blog..
kawan BBL : jap ak nak follow..
BBL : ok.. apa2 hal kumen je kat blog tu ok..

ini adalah sebahagian respons daripada pembaca2 BBL 
yg memberi good respons terhadap blog BBL.
Insyallah BBL akan terus menceriakan blog BBL tu..
apa2 pun BBL ucapkan terima kasih banyak2 
sebab sudi  baca BBL yg tak seberapa ni..




a bilion thanks 
BBL ~ pening nak cari entri terbaru...

( ^.^ )


You Might Also Like

1 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL