Info Grafik - Gangnam Style

9:49 AM

Oh oppa Gangnam Style.
BBL baru je buka video official gangnam style tadi, fuh dah lebih 117 juta view.
Tak sangka ada lagi orang nak tengok video tersebut sebab 
telinga BBL dah tak boleh nak terima lagu tu masuk dalam telinga.
Pergi sana, ringtone lagu Gangnam Style,
datang sini, ringtone sms lagu Gangnam Style.
Tak payah cerita la bila buka youtube, ber'terabite' video
berinspirasi Gangnam Style.
Bagi korang nak belum tahu maksud lagu Gangnam Style,
 sila rujuk entri --> Maksud Gangnam Style

Malam ni BBL nak kongsi info grafik Gangnam Style.
Sangat style hingga ada pihak buat info grafik tentang Gangnam Style.
Tersangat LOL.




sumber : mashable.com


BBL ~ dah tukar rintone sms dari gangnam style ke bunyi kucing
[^.^]""











suka entri ini? apa kata share dengan kawan-kawan di..

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL