Holim Buat Promo Milk Tea RM1.00 Weekend Nie!

6:33 AM

Assalamualaikum & hai korang,

Siapa suka minum air milk tea? green tea? fruit tea? atau koko blend? Ha BBL ada good promotion nak share dengan korang. Weekend ni (19 & 20 Januari 2018) datang ke kiosk Holim - Drink Big, Think Big kat Aeon Big Mid Valley Megamall sebab ada promosi milk tea saiz LARGE RM1.00 jer. Normal price RM8.00 tau. Mana tahu plan nak tengok wayang atau shopping kat Mid boleh singgah rebut promosi mur mur ni. 


Kalu korang nak tahu, Holim bermaksud sedap dalam bahasa cina. Dah memang sedap pun tambah lagi lepas penat berjalan. Sejuk je anak tekak rasanya. Apa yang special Holim ni mestilah saiz cup air sangat besar iaitu LARGE. Ha minum puas siap boleh share dua orang. Holim ada jual minuman tiga size dengan harga cukup murah iaitu big (RM8.00), middle (RM7.00) dan small (RM6.00).


Sebagai perbandingan, ni beza antara cup size large dan middle. Memang tak boleh bawak bincang kalu minum Holim cup besar tu. Puas hati dapat minum sorang. 


Holim ni sangat famous dengan tawaran aneka variasi milk tea. Sebut je nak jenis apa, semua ada. Dari siganture milk tea, coco blend, fruit tea dan soda milk tea. Hampir semua BBL dah try dan rasanya fresh serta yummy!

- signature thai green tea -

 - gaint mix pearl milk tea -

- Passion Fruit QQ-

 - Honeydew Milk Tea -

 - Soda Plum Lemon with 3Q Mix -

- Strawberry Pudding Yogurt Smoothies -

Kejap nak sedut air dulu, haus pulak duk taip entri pasal milk tea Holim ni. Kita minum dulu..


Best part is banyak juga topping boleh customize untuk air korang seperti black pearl, pink pearl, grass jelly, coconut jelly, pudding, pink pong, QQ jelly, aloe vera, red bean dan aiskrim. Nak campur dua top sekali gus pun boleh. 


Kalu terasa nak minum air coffee panas, Holim ada menyediakan aneka pilihan kopi panas yang di brew fresh untuk setiap pelanggan. Dalam sejuk aircond mall dapat hirup hazelnut latte pun sedap kan. Cubalah Holim Special Coffee..rasanya pure coffee dan manis. 


So apa tunggu lagi, jom datang ke Holim - Drink Big, Think Big yang terletak di foodcourt Aeon Big Mid Valley Megamall hari ini dan dapatkan segelas milk tea bersaiz besar untuk anda minum pada harga RM1 je.. Jangan lambat-lambat kan habis kuota hari ni melepas..tapi jangan risau promosi ni sah hari ini (19 Jan) dan besok (20 Jan) sahaja tau.


Holim Big Tea pun ada cawangan kat lokasi berikut dan akan dibuka sekitar kawasan tempat tinggal anda tidak lama lagi. Kalu kat Tesco Mutiara Damansara, kiosk sana ada Holim milk tea, Ali Tomyam dan Daddy J Chicken. Nanti saya review makanan dan minuman untuk korang baca okay.


You Might Also Like

19 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. new orleans escorts You cannot improve your past, but you can improve your future. Once time is wasted, life is wasted.

    ReplyDelete
  2. Wahhh... Sedapnya panas-panas ni pekena minuman sejuk Holim.. Yummy!

    ReplyDelete
  3. Waaa seringgit je, next time boleh cuba lah kalau singgah ke Midvalley even dah habis promotion ni. Nampak sedap dan besar pulak saiz dia.

    ReplyDelete
  4. Wah! Cx ttk pernah pon dengar nama Holim ni. First time. Tp nampak sangat sedap. Dahlah ada latte, mocha lagi . sedapnyaaa. Kenapa jauh sgt? Kalau dekat Melaka, mmg cx pergi grab!

    ReplyDelete
  5. New bubbles tea in town! Habis lah rakyat Malaysia makin banyak pilihan pasni. Wow good promo. Rugi kalau lepas peluang ni. Kena terjahhh!

    ReplyDelete
  6. So another new bubble tea has arrived. People will definitely be spoiled for choice right now. Wow...so now they have promotion. So those bubble tea lovers must not miss this chance to sip all they can!

    ReplyDelete
  7. Pergh dr rm8 jadi rm1..boleh ulang ulang minum ni..sejukkan tekak di musim panas ni kan..dah makin byk jenama bubble tea kt malaysia skang ni

    ReplyDelete
  8. Seringgit je? Bahaya sungguh nie. Nampak gaya memang Rawlins kena singgah nie kejap lagi - woot woot

    ReplyDelete
  9. Murahnyaaa. RM1 je segelas? Banyak jimat tu. Tak pernah try lagi air ni, nak try la nanti. Nak beli 8,eh. Thanks for sharing

    ReplyDelete
  10. wa another new beverages store at Mid Valley. I like Mid Valley it always have new things for us hehehe. Now I will take note to try this out next time

    ReplyDelete
  11. wah..holim ni air kedai baru ke..nama macm nama orang..hehee..air macm ni memang sedap ni..rm1 je,..murah tu..

    ReplyDelete
  12. First time dgr nama Horlim ni.. sangat fav strawberry pudding. Biar betul murah rm1 je? Takpe nnt boleh cuba rasa au nampak horlim ni

    ReplyDelete
  13. ALaaa sedapnya tapi sayang kak min tak minum milk tea tp yg ada pearl tu memang tempting sangat dah la bila ada promo camni mmg murah nak mati kannnn so sape yg minum milk tea rugi tak beli masak tengah promo rm1 tu

    ReplyDelete
  14. woww.. rm1 je untuk big size.. minum tak habis tu.. fuh.. tapi kalau cuaca panas.. mau sekejap je dah habis.. kan.. sedap pulak tu TB tengok.. adoi.. janganlah teringin.. hahaha

    ReplyDelete
  15. Rasa nak try sekarang juga. terus nak cari cawangan Penang nak try sendiri Holim ni. Harga pun reasonable kan.

    ReplyDelete
  16. Alaaa, dah terlepas hahah. Dah murah sangat-sangat tu kalua sebesar tu just RM1 je. Kalau kebiasaan mau cecah RM5-RM6 juga tu. Syok la BBL Holim buat promo plak ye.

    ReplyDelete
  17. hahahaha i supposed this owner must be a hokkien, with the name of Holim. hahaha yes im a big fan of teh iced, but after start diet, then cannot drink sweet drinks. haha luckily they got no outlet in penang, otherwise i would want to go buy.

    ReplyDelete
  18. babe jenama baru ke ni kita tak pernah cuba lagi. nanti nak try la. nampak menarik ni. nanti nak tengok la kat mana dekat yang boleh p serbu

    ReplyDelete