Nak Duit? GoodKredit Offer Pinjaman Duit Jangka Masa Pendek

7:00 AM


Assalamualaikum semua,

Bila sebut pasal personal loan dengan bank mesti takut nak apply risau kena reject. Tambah lagi komitment bulanan sampai puluh tahun lamanya. Untuk amount RM10k ke atas boleh la consider tapi kalu dalam emergency nak guna duit RM1,000..siapa je boleh tolong hulur duit banyak tu kan. 

Ha kini anda boleh mohon pinjaman wang dari GoodKredit Malaysia yang offer pinjaman mikro jangka pendek (short-term micro loan) pertama di Malaysia. 
Berapa Banyak Duit Boleh Apply?
GoodKredit Malaysia menawarkan pinjaman dari serendah RM1,00 hingga RM10,000 sesuai untuk mereka nak bantuan duit dalam kuantiti tidak terlalu banyak. 

Tempoh bayaran ansuran dari 6 bulan, 9 bulan atau 12 bulan dengan kadar interest 18% tanpa cagaran atau penjamin. Kira mudah juga nak selesai hutang pinjaman ni. Untuk pengetahuan anda, GoodKredit Malaysia mendapat lesen dari Kredit Komuniti dan Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan (KPKT) serta berada bawah selian Akta Pemberi Pinjam Wang 1951. 

Malah syarat gaji pemohon minima RM 1, 500 sebulan & ke atas dah layak nak apply. 

Macam Mana Nak Mohon?
Caranya sangat mudah & senang je..


Pertama : Download applikasi GoodKredit Malaysia dalam Apps Store/Google Play kemudian register akaun anda

Kedua : Anda perlu pilih "Loan" dan lengkapkan maklumat diperlukan

Ketiga : Upload dokumen yang diperlukan. Bila permohonan & dokumen berkaitan dah diterima, anda akan dapat email pengesahan dari GoodKredit Malaysia. Kemudian tunggu keputusan loan tu berjaya atau sebaliknya. 

Dokumen yang diperlukan

  • Salinan Kad Pengenalan (depan & belakang)
  • Slip gaji 3 bulan terkini
  • Penyata KWSP terkini
  • Penyata akaun bank terkini
  • Salinan bil elektrik/air terkini
  • Dokumen tambahan lain yang mungkin GoodKredit perlukan
Jadi kalu korang memerlukan duit untuk membayar something emergency seperti nak repair kerosakan kereta, bil utilities, perlu duit nak bayar komitment bulan atau sebagainya boleh cuba mohon bantuan pinjaman dengan GoodKredit Malaysia. Senang je..nanti jangan lupa bayar balik tau.

Nak lebih detail boleh buka website https://malaysia.goodkredit.com  atau hubungi 03 6140 633

You Might Also Like

7 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Kira kalau pinjam macam ni, selamat lah sikit kan. Tak ada lah kene kejar dek ah long ke apa kan. Siap tak ada penjamin bagai tu. Tapi ada interest tak?

    ReplyDelete
  2. Nampak menarik. Sebab ramai yang memerlukan bantuan kewangan untuk melabur dalam perniagaan. semoga dapat la dimanfaatkan.

    ReplyDelete
  3. Bagus ada service pinjaman macam ni.. boleh bantu mereka yang memerlukan wang dalam kuantiti yang sedikit.. mungkin ada yang terpaksa bayar duit baki hutang tapi diberi tempoh masa yang singkat tu, boleh la cuba buat pinjaman di sini dulu kan

    ReplyDelete
  4. Ni bukan along kan hehehe pinjaman yang sah lah kan wakakakak gurau jer wakakakaka.. Tapi nak pinjam waktu kecemasan macam ni bagus juga terutama waktu buka sekolah dan nak raya memang perlukan duit lebih hehehehe...Tapi pasti bila pinjam mampu bayar balik lah kan...

    ReplyDelete
  5. Oh wow siapa yang nak cash out kena check out their site. I wrote about them before sometime ago.

    ReplyDelete
  6. Selamat ke pinjam dengan goodkredit ni? maksud emi, dia memang bukan mcm ceti yg berselindung disebalik gelaran peminjam wang berlesen tu ke? Risau pulak.

    ReplyDelete