Nak Duit? GoodKredit Offer Pinjaman Duit Jangka Masa Pendek

7:00 AM


Assalamualaikum semua,

Bila sebut pasal personal loan dengan bank mesti takut nak apply risau kena reject. Tambah lagi komitment bulanan sampai puluh tahun lamanya. Untuk amount RM10k ke atas boleh la consider tapi kalu dalam emergency nak guna duit RM1,000..siapa je boleh tolong hulur duit banyak tu kan. 

Ha kini anda boleh mohon pinjaman wang dari GoodKredit Malaysia yang offer pinjaman mikro jangka pendek (short-term micro loan) pertama di Malaysia. 
Berapa Banyak Duit Boleh Apply?
GoodKredit Malaysia menawarkan pinjaman dari serendah RM1,00 hingga RM10,000 sesuai untuk mereka nak bantuan duit dalam kuantiti tidak terlalu banyak. 

Tempoh bayaran ansuran dari 6 bulan, 9 bulan atau 12 bulan dengan kadar interest 18% tanpa cagaran atau penjamin. Kira mudah juga nak selesai hutang pinjaman ni. Untuk pengetahuan anda, GoodKredit Malaysia mendapat lesen dari Kredit Komuniti dan Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan (KPKT) serta berada bawah selian Akta Pemberi Pinjam Wang 1951. 

Malah syarat gaji pemohon minima RM 1, 500 sebulan & ke atas dah layak nak apply. 

Macam Mana Nak Mohon?
Caranya sangat mudah & senang je..


Pertama : Download applikasi GoodKredit Malaysia dalam Apps Store/Google Play kemudian register akaun anda

Kedua : Anda perlu pilih "Loan" dan lengkapkan maklumat diperlukan

Ketiga : Upload dokumen yang diperlukan. Bila permohonan & dokumen berkaitan dah diterima, anda akan dapat email pengesahan dari GoodKredit Malaysia. Kemudian tunggu keputusan loan tu berjaya atau sebaliknya. 

Dokumen yang diperlukan

  • Salinan Kad Pengenalan (depan & belakang)
  • Slip gaji 3 bulan terkini
  • Penyata KWSP terkini
  • Penyata akaun bank terkini
  • Salinan bil elektrik/air terkini
  • Dokumen tambahan lain yang mungkin GoodKredit perlukan
Jadi kalu korang memerlukan duit untuk membayar something emergency seperti nak repair kerosakan kereta, bil utilities, perlu duit nak bayar komitment bulan atau sebagainya boleh cuba mohon bantuan pinjaman dengan GoodKredit Malaysia. Senang je..nanti jangan lupa bayar balik tau.

Nak lebih detail boleh buka website https://malaysia.goodkredit.com  atau hubungi 03 6140 633

You Might Also Like

11 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Kira kalau pinjam macam ni, selamat lah sikit kan. Tak ada lah kene kejar dek ah long ke apa kan. Siap tak ada penjamin bagai tu. Tapi ada interest tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. KABAR BAIK!!!

      Nama saya Lady Mia, saya ingin menggunakan media ini untuk mengingatkan semua pencari pinjaman agar sangat berhati-hati, karena ada penipuan di mana-mana, mereka akan mengirim dokumen perjanjian palsu kepada Anda dan mereka akan mengatakan tidak ada pembayaran di muka, tetapi mereka adalah penipu , karena mereka kemudian akan meminta pembayaran biaya lisensi dan biaya transfer, jadi berhati-hatilah terhadap Perusahaan Pinjaman yang curang itu.

      Perusahaan pinjaman yang nyata dan sah, tidak akan menuntut pembayaran konstan dan mereka tidak akan menunda pemrosesan transfer pinjaman, jadi harap bijak.

      Beberapa bulan yang lalu saya tegang secara finansial dan putus asa, saya telah ditipu oleh beberapa pemberi pinjaman online, saya hampir kehilangan harapan sampai Tuhan menggunakan teman saya yang merujuk saya ke pemberi pinjaman yang sangat andal bernama Ms. Cynthia, yang meminjamkan saya pinjaman tanpa jaminan sebesar Rp800,000,000 (800 juta) dalam waktu kurang dari 24 jam tanpa konstan pembayaran atau tekanan dan tingkat bunga hanya 2%.

      Saya sangat terkejut ketika saya memeriksa saldo rekening bank saya dan menemukan bahwa jumlah yang saya terapkan dikirim langsung ke rekening bank saya tanpa penundaan.

      Karena saya berjanji bahwa saya akan membagikan kabar baik jika dia membantu saya dengan pinjaman, sehingga orang bisa mendapatkan pinjaman dengan mudah tanpa stres atau penipuan

      Jadi, jika Anda memerlukan pinjaman apa pun, silakan hubungi dia melalui email nyata: cynthiajohnsonloancompany@gmail.com dan atas karunia Allah, ia tidak akan pernah mengecewakan Anda dalam mendapatkan pinjaman jika Anda mematuhi perintahnya.

      Anda juga dapat menghubungi saya di email saya: ladymia383@gmail.com dan Sety yang memperkenalkan dan memberi tahu saya tentang Ibu Cynthia, ini emailnya: arissetymin@gmail.com

      Yang akan saya lakukan adalah mencoba untuk memenuhi pembayaran cicilan pinjaman saya yang akan saya kirim langsung ke rekening perusahaan setiap bulan.

      Sepatah kata cukup untuk orang bijak.

      Delete
  2. Nampak menarik. Sebab ramai yang memerlukan bantuan kewangan untuk melabur dalam perniagaan. semoga dapat la dimanfaatkan.

    ReplyDelete
  3. Bagus ada service pinjaman macam ni.. boleh bantu mereka yang memerlukan wang dalam kuantiti yang sedikit.. mungkin ada yang terpaksa bayar duit baki hutang tapi diberi tempoh masa yang singkat tu, boleh la cuba buat pinjaman di sini dulu kan

    ReplyDelete
  4. Ni bukan along kan hehehe pinjaman yang sah lah kan wakakakak gurau jer wakakakaka.. Tapi nak pinjam waktu kecemasan macam ni bagus juga terutama waktu buka sekolah dan nak raya memang perlukan duit lebih hehehehe...Tapi pasti bila pinjam mampu bayar balik lah kan...

    ReplyDelete
  5. Oh wow siapa yang nak cash out kena check out their site. I wrote about them before sometime ago.

    ReplyDelete
  6. Selamat ke pinjam dengan goodkredit ni? maksud emi, dia memang bukan mcm ceti yg berselindung disebalik gelaran peminjam wang berlesen tu ke? Risau pulak.

    ReplyDelete
  7. "Assalaamu 'Alaikum Wa Rahmatullahi Wa Barakatuh"

    Data pribadi
    negara: Indonesia
    Nama: Queen Jamillah
    Alamat: Nusa Lembongan
    Telepon: +62 856-9328-4991
    WhatsApp: +62 856-9328-4991
    https://twitter.com/queen_jamillah
    e_mail: queenjamillah09@gmail.com
    Sudah dua tahun sekarang saya telah memberikan kesaksian tentang bagaimana saya meminjam 700 juta dari Perusahaan Pinjaman Iskandar Lestari dan beberapa orang meragukan saya karena tingkat penipu online saya dapat membuktikan kepada Anda semua bahwa Bunda Iskandar bukan pemberi pinjaman yang curang. telah memberi saya satu hal lagi untuk tersenyum karena setelah menyelesaikan angsuran bulanan pinjaman yang saya pinjam sebelum saya memohon kepada ibu bahwa saya ingin pergi untuk ekspansi bisnis saya lebih lanjut sehingga saya menyerahkan 2,7 miliar setelah melalui proses hukum saya transaksi telah disetujui oleh otoritas dan dalam waktu tiga hari proses hukum untuk menyalurkan pinjaman saya ke rekening Bank Rakyat Indonesia saya dicapai dengan mudah. Saya tidak memiliki tantangan dengan Bank Indonesia karena Ms. Iskandar dan tim Manajemen dari ISKANDAR LESTARI LOAN COMPANY telah dianggap sebagai pemberi pinjaman yang sah sehingga tidak ada masalah sama sekali untuk bantuan keuangan, hubungi Pemberi Pinjaman ISKANDAR hari ini
    e_mail: [iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]

    Waalaikumsalam Warahmatullahi Wabarakatuh.

    ReplyDelete
  8. Kami mengkhususkan diri dalam layanan keuangan, menawarkan pinjaman lokal / internasional, menyediakan opsi pinjaman yang aman dan tidak aman untuk individu dan bekerja sama dengan tingkat pinjaman yang sangat kompetitif dan persyaratan fleksibel untuk memenuhi keadaan keuangan apa pun. Tidak masalah jika Anda memiliki skor kredit yang buruk, kami masih dapat memberikan Anda uang tunai cepat untuk hal-hal yang tidak terduga. Hubungi kami sekarang untuk pinjaman cepat dan terjangkau yang sesuai dengan semua anggaran dan persyaratan. socialfundltd@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Adakah anda memerlukan pinjaman untuk pelaburan yang lebih besar? Pinjaman untuk pengembangan perniagaan? Pinjaman untuk pelaburan baru? Pinjaman untuk membayar hutang dan bil jangka panjang. Tidak perlu lagi, kami adalah pemberi pinjaman bersama bank dan menjamin tawaran yang telus. Kami menawarkan pinjaman faedah 2% tanpa cagaran dan Kami berada di sini untuk menamatkan kemiskinan dan pengangguran, kerana setiap orang mempunyai potensi sendiri. Hubungi kami hari ini melalui E-mel kami: roseleon.financialhome@gmail.com dan isikan borang pinjaman di bawah

    {Lengkapkan borang di bawah pinjaman}
    Nama anda: ===========
    NEGARA: ===========
    NEGARA ===========
    ALAMAT: ===========
    JENIS GARIS PANDUAN: ===========
    JUMLAH YANG DIPERLUKAN: ===========
    TIME DURATION: ===========
    NOMBOR TELEFON: =========== =============
    Akaun yang lebih baik daripada syarikat yang sah.
    Hubungi e-mel kami: roseleon.financialhome@gmail.com

    ReplyDelete