Lapar? Order Je D’Saji Delivery Sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan

12:35 AM



Assalamualaikum..

Memandangkan semua rakyat Malaysia dikenakan Perintah Kawalan Pergerakan selama 2 minggu bermula 16-31 Mac ni. Ada yang terpaksa bekerja dari rumah, kedai makan sekitar rumah ditutup & takut nak keluar jangan risau sebab Restoren D'Salai Anjung Felda D'Saji masih beroperasi seperti biasa menyediakan makan breakfast, lunch & dinner secara take-away atau delivery. 

D'Saji Delivery & Kaunter 'Take-Away' D'Salai Anjung Felda
Start hari ni Felda D'Saji terus menyediakan hidangan sarapan pagi, makan tengahari & makan malam untuk semua pelanggan, sama ada kaunter 'take-away' atau penghantaran terus ke rumah. Yeay boleh makan masakan melayu best macam biasa.

 Menu Breakfast

Menu Lunch & Dinner

Chef D'Saji pun ada sediakan beberapa set makanan dari serendah RM5 untuk sarapan pagi & RM11 bagi set makan tengahari & makan malam. Semua nampak sedap bila perut lapar ni. Off course la Felda D'Saji memang terkenal dengan rasa sedap setiap masakan chef.

Menu Sarapan Pagi D'Salai (8 pagi - 10 pagi)
Set Nasi Lemak RM4.00
Lontong RM6.00
Mee Hoon Sup RM 6.00
Mee Kari RM6.00
Lempeng Kelapa RM4.00


Menu Makan Tengahari (11 pagi - 3 petang)
RM11.00/set
Set Itik Salai
Set Daging Salai
Set Assam Pedas Daging Tetel
Set Ayam Bumbu
Set Sup Kambing

Menu Makan Malam (6 petang - 10 malam)
RM11.00/set
Set Itik Salai
Set Daging Salai
Set Assam Pedas Daging Tetel
Set Ayam Bumbu
Set Sup Kambing


D'Salai Anjung Felda beroperasi setiap hari & anda boleh datang membeli hidangan makanan di sini. 

Kaunter 'Take-Away' Sarapan Pagi
Dari jam 7.00 pagi - 10.00 pagi

Kaunter 'Take-Away' Makan Tengahari & Makan Malam
Dari jam 11.00 pagi - 7 petang

Ada 2 cara nak order delivery sama ada
1. Whatsapp ke D'Saji Delivery > wasap.my/60196622525

Just bagi detail order
Nama :
No tel :
Tarikh :
Masa :
Menu :

Jarak tempatan 15-20km dari pick-up point (D'Saji Delivery Jalan Semarak KL)

Cas Penghantaran mengikut jarak (KM)
0 km - 5 km = RM6
5.1km - 10 km = RM9
10.1km - 15km = RM12
15.1km - 20km = RM15
*Cas penghantaran dikenakan sekali sahaja setiap penghantaran tau.

2. Nak lagi senang order dengan apps Foodpanda atau Bungkusit je. Nanti rider akan hantar ke lokasi rumah/office anda.

Kalu korang belum ada app Foodpanda, just download Foodpanda sini. Nanti dapat potongan RM15.00 untuk order pertama.


Apa tunggu lagi kalu lapar boleh terus order dengan D'Salai Felda D'Saji hari ni ya.

Nak detail boleh rujuk Facebook & Instagram Felda D'Saji tau

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici