BBF Ke 100

3:08 AM

Assalamualaikum.
Sebenarnya niat nak buat entri pasal BBF ke 100
dari minggu lepas lagi tapi internet buat hal pulak.
Hari ini baru tertunai hajat untuk BBF teristimewa BBL.








ni bio cik Fara


~ RIVIEW BBL ~

Agaknya cik Fara ni minat kebenor kat Shahir AF.
Tak pe. Nanti jangan lupa hantar kad jemputan kat rumah BBL ye.
Seronok pulak baca entri kat blog cintafara.blogspot.com.
Banyak kisah lucu, info & mungkin berkisar cerita
kehidupan cik fara dalam hari-harinya.

Wah, BBL dah excited nak exercise blogwalk ni.



Apa pun BBL ucapkan tahniah buat cintafara.blogspot.com kerana
sudi jadi BBF BBL ke 100.


BBL ~ Terima kasih daun keladi
[U__U]













seronok baca? apa kata share dengan kawan-kawan kat.....

You Might Also Like

4 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. hihi..dah selalu pergi blog dia,,peramah orangnya,,manis pulak tu..:)

    ReplyDelete
  2. Anak Wak Mail : oh erk. BBL pun dah start jatuh hati dengan blog dia.

    ReplyDelete
  3. Anak Wak Mail : oh erk. BBL pun dah start jatuh hati dengan blog dia.

    ReplyDelete
  4. eyh , cyes baru perasan entry nieyh
    haha , sorry beb !

    btw , thanks for da entry , tade hal la (:
    hekhek

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL