7 Frame Terbaik Untuk Gambar

5:42 AM

Sapa malu nak bergambar kat sini?
Sila angkat tangan

Dah tentu korang memang hantu bergambar kan?
Semestinya gambar tu makin cantik jika korang ada sekali kan?
Tapi biasanya gambar-gambar kenangan itu akan disimpan dalam
album gambar atau letak dalam frame sebelah katil korang.
Kat rumah BBL pun asyik guna frame bingkai hitam untuk semua gambar.
Dah macam era 80 an pulak. Tapi pernah korang terfikir nak frame gambar
korang dalam frame macam kat  bawah?

1. Gantung kat tali



2. Ranting kayu


3. kanvas


4. Blok batu bata


5. kayu lama


6. lantai kayu


7. Tingkap



Lepas tengok idea terbaru cam kat atas.
Rasa macam nak cuba je. Insyallah kalu BBL update entri 
frame gambar istimewa nanti.




BBL ~ rindu nak belajar pelajaran pendidikan seni.
[O.O]











seronok baca? apa kata share dengan kawan-kawan kat....

You Might Also Like

6 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. lawa jugak...


    adoi.. susahnya nk komen kene masukkan verification word tue

    ReplyDelete
  2. atiq : terima kasih

    #oh yeke? ada verfication word erk..

    ReplyDelete
  3. Dulu tak pernah belajar pendidikan seni..serius..hehe..tp I really love art..

    ReplyDelete
  4. Nur Intan Syafinaz : oh yeke? tak pe. janji kreatif ok.

    ReplyDelete
  5. aku nak try buat yang gantung kat tali..selalu kat dalam tv tengok photographer ada buat camni..tapi sebab dia nak keringkan gambar..

    mesti smart kalau aku buat!kompem!

    ReplyDelete
  6. Anak Wak Mail : boleh2. sure smart habis gantung kat dlm bilik...

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL