1st Give Away By PINGJEORG

9:32 PM




Hari ni BBL dalam mood nak join giveaway.
Pingje.org sedang hangat mengadakan giveaway pertama bagi
meraikan kaki-kaki ping. Sambil korang ping entri korang, manalah tahu
ada rezeki hadiah join giveaway ini kan.

APA ITU PINGJE.ORG

Sejak tahun 2013, BBL aktif ping entri di pingje,org.
Pingje.org adalah satu platform blogger berkongsi entri mengikut channel
pengalaman, berita, hiburan, info & sebagainya.
Selepas ping entri di Pingje.org, biasanya entri korang akan berada di kedudukan 
terbaik dalam Google Search. Maksudnya, peluang pembaca datang ke blog korang
sangat cerah & mencurah-curah ramai.


Memang tidak dinafikan BBL dapat banyak trafic resource dari Pingje.org.
Selalunya BBL akan ping entri sebaik saja publish. Yelah untuk pastikan ada pembaca
datang ke blog selain BBL rajin blogwalking ke baca entri di Pingje.org.

Korang yang belum mendaftar lagi sebagai ahli ping, cepat-cepat isi borang pendaftaran
melalui pingje,org & terus boleh ping artikel banyak-banyak.
Jangan lupa untuk join sekali giveaway ini.
Tarikh tutup pada 23 Januari 2013.

selamat bergiveaway ya.

BBL ~ perutku lapar
[U.U]


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

You Might Also Like

5 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL