Pemenang Pencarian Bloglist 2014 By BBL

8:35 AM



Akhirnya pencarian bloglist Januari & Februari telah berakhir.
Pertama kali BBL menyusun 10 jari memohon maaf sebab lambat update pencarian ini
dek terpaksa outstation di saat-saat akhir.
Alhamdulilah & terima kasih untuk 13 penyertaan blogger lelaki & 
52 penyertaan blogger perempuan.

Ding..ding...ding... & pemenangnya ialah..

SENARAI PEMENANG PENCARIAN BLOGLIST 2014 BY BBL

Blogger Kacak

2. Kucing Hitam - http://www.kucinghitam.net
4. Mimbar Kata - http://mimbarkata.blogspot.com
5. Feetri Mahadzir - http://pheet3stories.blogspot.com
7. Muhammad Khairuddin Lim - http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com
8. Oh Oh Zulasri - http://ehbloger.blogspot.com
9. Hikayat Budak Pening - http://pening-pala.blogspot.com
10. Hamka Rosli - http://hamkarosli.blogspot.com

Blogger Cantik 

2. Azlina bt Azis - http://www.azlinaazis.blogspot.com
4. Mama As Blog - http://mamamamy.blogspot.com
6. Ashyas Sories - http://ashyastories.blogspot.com
9.  Nuur Farhani Zulkifli - http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com
10. Cerita Si Hitam Manis - http://blogyanapunya.blogspot.com
12. Dzureen Darwis - http://dzureendarwis.blogspot.com
13. Syira Lokman - http://syiralokman.blogspot.com

Oleh kerana penyertaan dari kaum Hawa amat ohsem maka BBL tambah 3 lagi slot
 untuk di isi menjadikan 13 blogger untuk bloglist Blogger Cantik.
Blog korang akan kekal bertapak di blog BBL sehingga akhir Febuari ini &
jangan lupa tambah sekali blog BBL dalam bloglist korang ya.

Apa pun kepada blogger yang tidak terpilih jangan risau kerana korang 
add BBL dalam circle G+, jangan lupa share entri terbaru di laman G+.
Senang BBL nak terjah & komen entri korang ya!

BBL ~ selamat maju jaya bloggers
[-.-] ^^*


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

You Might Also Like

21 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Assalamualaikum dan salam singgah di pagi Isnin...tahniah kepada semua yang berjaya...

    ReplyDelete
  2. ah! Mokcik tersenarai??? Yeahhhhhh tq tq

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..yeay ! syira menang !.. hehe tq

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah! yeay! nama saya tersenarai!

    ReplyDelete
  5. tahniah semua....nama akak tak on listed ler pulak.....huhu

    ReplyDelete
  6. yeahh ! nama kita ada !! hehe Thank you. :D no 8 !! :D

    ReplyDelete
  7. alamak, macamana mama boleh cicir ni, BBL, nanti remove mama di bloglist ye, gantikan dengan URL baru mama, kalau tak nanti entri lambat masuk...

    terima kasih kerana memilih daku..

    ReplyDelete
  8. saya dah masuk anda dalam bloglist saya.

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.. tersenarai jugak.. thanks..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah... first time menang ni.. haahaa!! Terima Kasih :D

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL