CPUV Pertama 2014

9:09 AM

HANGAT! Epic CNY ever ever


Alhamdulilah selepas hampir seminggu akaun Nuffnang sepi tanpa kempen CPUV
akhirnya hari ini bermula kempen CPUV pertama bagi tahun 2014 &
menjadikan kempen Taylor's Phase 2 sebagai CPUV ke 49.


Rezeki tahun 2014 sedang masuk. Amin walaupun 1 kempen sahaja.
Buat masa ini BBL masih menunggu payment tu advertorials sponser post Nestle.
Insyallah mungkin bulan 3 BBL plan untuk cash out atau mungkin peram sampai banyak.
Bagi korang yang se rezeki dengan BBL, jangan risau nanti BBL singgah blog untuk
tumpang isi tabung Nuff korang ya.

Btw, terima kasih Nuffnang untuk permulaan 2014 yang hebat.

BBL ~ Rezeki update header baru agaknya
[^.^]


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

You Might Also Like

12 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Alhamdulillah.. tahniah ye, permulaan yg baik ditahun baru :)

    ReplyDelete
  2. tahniah...alhamdulillah..rezeki awal tahun....

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum...BBL,

    wahh.. tahniah..BBL boleh belanja mselim3 makan...bandung laici..hehhe..

    mselim3

    pls: sedapnyer...bandung laici...hehehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah, tahun ni aku tak dapat lagi CPUV dari Nuffnang.

    ReplyDelete
  5. tahniah bbl..moga dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  6. tahniah bbl..x ceq lagi entah msuk ke x kempen baru ni..
    menabung di sini :)

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL