Nuffnang Birthday Bash #007 2014 Sangat Seronok

3:38 AM



Happy Birthday Nuffnang!

 Itu ayat pertama BBL ucapkan ketika masuk ke Barbecue Garden, KL Life Centre.
BBL sampai pukul 6.3o petang, itu pun dah ramai Nuffnangers dah sampai.
Seriuz berdebar nak luruh jantung sebab ini kali pertama BBL join event Nuffnang.
Tapi mujurlah sempat berkenalan dengan blogger comel,
pemilik /mii-and-himm.blogspot.com iaitu Kak Ayu.
Tambah lagi masalah bila Kak Ayu pun first time join event besar melibatkan blogger.
Jalan short cut, kami redah aje.

Nuffnang Birthday Bash 2014 bertemakan James Bond : Lost In Amazing.
Maka  BBL hadir dengan mood James Bond versi Malaysia.
Haha


Selesai mendaftar nama, kami diberi sampul surat game cabaran yang private & confidential.
BBL dengan Kak Ayu acited habis nak main game.
Ada banyak game kami main & semuanya senang sangat nak menang hadiah.



Game Mystery Box


Wishing Tree


Terima kasih Line Malaysia untuk hadiah soft toy

Sekitar Nuffnang Birthday Bash 007


Kami dijamu dengan makan barbeque tapi BBL tak sempat nak makan semua menu.
Soal was-was tak risau sebab BBL siap tanya chef. Semua makanan adalah outsider catering.
Cuma Barbeque Garden sponser tempat event.
Maaf BBL lebih berminat main game kumpul hadiah. Hahaha

Antara blogger yang hadir ialah Kak Tatie  yang menang award belog paling gemak
food blogger hazmanfadzil 
Seronoknya malam tu bila dapat bergambar dengan Mr.Brainsee
BBL memang rajin stalker blog mamat ni sebab memang sangat stylo maylor.


Tak lupa Kak Ayu blogger hapening mii-and-himm.blogspot.com/


Paling di tunggu acara memotong kek hari jadi Nuffnang ke 007.


Nak balik sempat lagi kami main game dek tak puas lagi kumpul hadiah.
Apa pun ini pengalaman BBL meraikan Nuffnang Birthday Bash 007.
Selamat ulang tahun ke 7 & murah-murahkan CPUV ye.


Dalm goodie bag penuh dengan barang sponser & hadiah.
Terima kasih Celebrity Fitness, TheWowBooth, Baby Foot,
 Mamee Monster & lain-lain.


Terima kasih Nuffnang untuk jemputan ini. Jumpa lagi tahun hadapan.

BBL ~ maaf lambat update
[>.<]

HANGAT! Jangan takut kulit muka berjerawat dengan benda alah ni
HANGAT! Tengah cari kerja kosong?


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

4 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Wah happening giler..serious mcm jeles giler sbb tmpt nih dekat jer ngan tempat kerja tp xdpt nk join..sobs..sobs.

    ReplyDelete
  2. Waaa...xsempat lg update..hahaha..byk sgt entry yg queue..huhu..akn update secepat mgkin!! Yeay! Neway thanks sbb lyn kerenah akk mse kat sne.. :p

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL