Earth Hour 2014 Depan Rumah

9:06 AM

HANGAT! Ini bukan video Laut Hindi. Kena tipu lagi

HANGAT! Apa boleh buat dengan 20sen?


Dah tamat 1 jam BBL bersama adik-adik bermain lilin depan rumah sempena 
Earth Hour 2014. Sambutan tahun ni agak simple sebab baru balik kerja terus susun
lilin sepanjang laluan perjalan kaki depan pintu pagar.

Tepat jam 8.30 malam BBL terus nyalakan lilin. 
Sementara tu, lebih baik solat Isyak dulu. Cukup hanya bertemankan 3 lilin dah terang bilik.
Kemudian BBL sambung balik melepak dengan adik-adik.
Sayang betul malam ni bintang kurang, mungkin dorang Earth Hour jugak.


Ini pula keadaan KLCC bergelap untuk Earth Hour 2014


Untuk tempat lain sekitar Malaysia & negara yang terlibat dalam
kempen Earth Hour ini akan di update nanti.
Selamat malam semua

BBL ~ mengantok
[+.+]

HANGAT! Ini bukan video Laut Hindi. Kena tipu lagi
HANGAT! Apa boleh buat dengan 20sen?

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

2 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Eh, tak terdengar pulak pasal ni...terima kasih kongsikan.

    ReplyDelete
  2. semalam x sempat nak eart hour kat rumah...earth hour kat dlm kete jer...

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL