Dapat Lesen Ke Nuffnang Birthday Party Bash 2014

9:50 AM


Alhamdulilah, tahun ini dapat jugak pergi ke Nuffnang Birthday Party Bash 2014.
Walaupun last minute BBL submit penyertaan akhirnya masuk email 
mengenai lesen invitation ke party bertema  James Bond: Lost in Amazon!
Sekarang dah pening kepala nak pakai baju apa. Adoi!


Sebelum tu BBL sempat google aktiviti Nuffnang Birthday Bash 2013,
fuh meriah betul dengan banyak aktiviti & paling best dapat hadiah.
Bukan kena bagi hadiah kat Nuffnang tapi dapat hadiah dari Nuffnang.
Terbalik kan? Ramai jugak blogger hebat seperti KiflimallyKak kathyjem,
blogger otai hazmanfadzilNisa Kay & ramai lagi hadir ke majlis ulang tahun ke 6.

Yang pasti tema NuffnangIs007 merujuk ulang tahun ke 7 tahun &
telah beroperasi di 7 buah negara Asia. Semestinya gaya James Bond hitam putih bersama
pembantu penyiasat wanita yang cantik lagi menawan. Wah cun habis!
Event ini akan berlangsung di Barbecue Garden, KL Life Center
Nampaknya kena booking tiket bus cepat & basuh baju untuk ke KL hujung minggu ini.
Paling seronok semestinya pengangkutan ke lokasi party di taja oleh UBER,
Apa itu UBER? sebenarnya UBER merupakan satu aplikasi khas smartphone
yang menawarkan perkidmatan limo ke lokasi pilihan dalam masa 15 minit.
Maksudnya BBL akan ke Barbecue Garden dengan limo bukan drive kereta sendiri.
Fuh ini baru betul-betul style James Bond. Hahaha
 

Buat blogger yang dah dapat lesen ke party Nuffnang, jumpa di sana.
Ehem, jangan segan silu ucap hai kepada BBL!

BBL ~ saya sayang Nuffnang
[>.<]

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

2 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. wah...serious jelees..hurmmm..ape2 pon have fun n for sure jgn lupe update :P

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL