10 Barang Bawah RM100 Menjadi Pilihan Sempena LAZADA Birthday Sales

11:50 AM

Assalamualaikum & hello there,

Ada satu berita baik ni untuk korang kena tahu. 

Bermula hari ini (15 Mac hingga 18 Mac 2016) LAZADA akan mengadakan jualan sempena ulang tahun LAZADA ke 4 dengan penjimatan hingga 90% untuk semua department. 


Boleh bayangkan tak barang harga RM100 lebih boleh jadi cuma berpuluh ringgit selepas diskaun 90%? Meh check senarai barang bawah RM100 yang BBL nak beli sempena LAZADA 4th Birthday.

Pertama : Nak beli Smart iWatch Bracelet RM100.00 RM 1,299.00  (KLIK DISINI http://tiny.shopstylers.com/?AxkHt3207)


Smart Watch dengan jaminan 2 tahun ini boleh di akses dengan mana-mana smartphone. Tak kira Apple, Samsung, Oppo, HTC pun. Jam tangan ini boleh berfungi untuk menerima atau membuat panggilan, membaca mesej, pedometer, camera bluetooh atau pun sebagai music player semasa jogging. Smart kan?

Kedua : Nak beli Selfie Flash Light RM 62.00 RM 129.00 (KLIK DISINI - http://tiny.shopstylers.com/?SXwr83207)

Ha, ini wajib beli tambah lagi kaki selfie. Dengan selfie flash light tak payah risau bila light background low. Tak payah lagi kena cari lighthing lepas ni. Kalu pergi konsert, majlis makan malam, event, atau aktiviti waktu malam tak jadi masalah untuk merakam gambar. Tak semestinya selfie, boleh digunakan sebagai flash  untuk snap gambar dengan kemera smartphone tu.

Selain tu, flash ini didatangkan dengan empat jenis lens berbeza - Super Wide Angle Lens, Micro Lens, Fisheye lens & Wide Angle Lens. Lampu flash ini boleh di cas bateri mengunakan kabel USB. Senang & wajib beli dua!


Ketiga : Nak beli Flip n Fold Laundry Butler Clothes Holder RM 22.00 RM 59.90 (KLIK DISINI - http://tiny.shopstylers.com/?Mj3Bm3207

Ingat lagi video tutorial budak umur 5 tahun tolong mak dia lipat baju cara trick Jepun dalam Facebook? Kini boleh cuba lipat baju cara terpantas ninja dengan Flip n Fold holder ni. Kat laundry lepas spin & dry boleh terus lipat. Kat rumah boleh terus susun atas rak baju kan. Berbaloikan.

18a004e3-abd7-4dc0-be5e-930d1371ed0a.jpg

Keempat : Nak beli Hanging Pole RM 49.00 RM 119.00  (KLIK DISINI - http://tiny.shopstylers.com/?Fa8AN3207) 

Oh ini aksesori paling BBL nak untuk gantung jaket, baju kod, vest & beg silang. Dulu kat gedung ikea ada jual tapi mahal. Sekarang ni LAZADA buat sale cuma RM50 je. Ambik hang lagi murah. Apa lagi? 

image

Kelima : Nak beli Amazing Shoes Rack RM 26.00 RM 80.00 (BELI DISINI - http://tiny.shopstylers.com/?nDPJa3207)

Siapa tak pening bila kasut makin banyak tapi rak kasut tak cukup space. Nak beli rak kasut kayu tu mesti around RM50 kan. Sekarang dalam LAZADA ada promo rak kasut 10 tingkat dengan kapasiti hingga 30 pasang kasut. Sangat ideal jika korang suka kumpul sneakers atau kasut casual tu. Nak!


Keenam : Nak beli PetPet diapers RM 88.00 RM 120.00 (BELI DISINI - http://tiny.shopstylers.com/?tppVq3207)

Ha, all time favorite beli diapers dalam LAZADA sebab murah bila beli pukal. Lagi pun abang posmen boleh hantar sampai depan pintu. Compare pergi beli kat supermarket kena angkut sendiri bawa masuk kereta. Tak ke berat?


Ketujuh : Nak beli SoKaNo Trends Elegant Crocodile Leather Bag set of 3 RM 59.00 RM 399.90 (BELI DISINI - http://tiny.shopstylers.com/?fiWrI3207)

Nah sales beg khas buat para wanita. Beg ini diperbuat daripada bahan yang berkualiti dan mempunyai pemegang tahan. Ruang yang cukup luas untuk menyimpan dompet anda, telefon bimbit & keperluan harian lain. Sempena ulang tahun LAZADA ke 4 jangan lupa hadiah beg 3 ini buat orang tersayang pada harga cuma RM59.00. Nak satu trick? Kenapa tidak hantarkan beg ini terus ke alamat rumah orang tersayang kan. 


Kelapan : Nak beli Bean Bag XL RM 89.00 RM299.00 (BELI DISINI - http://tiny.shopstylers.com/?4TZaF3207)

Ini benda paling BBL tunggu jika ada sales dalam LAZADA sebab murah dari hari biasa. Kali ini lebih murah dari sales tempoh hari, hanya pada RM 89.00 sebiji. Paling penting size XL ya bukan size L tau. Dua bulan lepas dah beli & kali ini kena beli lagi sebijik.


Kesembilan : Nak beli Wireless Drill RM 59.00 RM 239.00 (BELI DISINI - http://tiny.shopstylers.com/?lThht3207)

Barang ke sembilan ialah drill ni untuk senang bertukang esok-esok. Satu rumah sepatutnya ada drill untuk aktivtiti tebuk dinding. Size yang compaq & boleh dihandle oleh suri rumah. Jadi, lepas ini tak payah nak guna tukul jika mahu gantung frame gambar keluarga kan. 



Kesepuluh : Nak beli Buytra Automated Kitty Piggy Bank RM 34.00 RM 80.00 (BELI DISINI - http://tiny.shopstylers.com/?W5dQ73207)

Fuh dah lama cari tabung ini. Kini dah boleh beli dalam LAZADA Malaysia untuk simpan duit syiling tu. Bersemangat nak simpan duit kan bila kucing comel kutip duit syiling sampai nak letak lagi. 


Jadi apa tunggu lagi, jangan lepaskan peluang meraikan ulang tahun LAZADA ke 4 dengan menikmati potongan hebat & penjimatan luar biasa hanya di www.lazada.com.my bermula 15 - 18 Mac 2016 ini. Oh lupa nak tanya, what your wish?



BBL ~ rebut la peluang sales kaw-kaw ni
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL