Ultraman Kini Kembali Ke Resort World Genting!

8:37 PM


Assalamualaikum & hello there,

Tahun ini peminat setia Ultraman berjumpa atau selfie bersama superhero kegemaran bermula 9 - 18 September 2016 di Pavilion Kuala Lumpur semasa sesi road show. Aktor Ultraman akan berada di jantung pusat bandar KL untuk mempromosi Ultraman Live in Genting 2016 - Revenge of Baltan bertempat di Resort World Genting bermula 5 November 2016 hingga 2 Januari 2017. 

'The Ultraman Live in Genting 2016 - Revenge of Baltan' di uruskan oleh Tsuburaya Productions Japan & kesemua show adalah customized dengan jalan cerita baru istimewa buat peminat Malaysia & Resort World Genting. Pastinya anda atau si cilik bakal teruja dengan persembahan pertarungan Ultraman dengan raksasa demi menyelamatkan bumi.


Eh korang tak perlu tunggu 5 November ini kerana Ultraman Zero, Ultraman X & Ultraman Leo akan berada di Pavilion KL pada 9 - 18 September, jam 10 pagi hingga 10 malam. Bawa kamera & anak anda bersama ke Tokyo Street di Tingkat 6 Pavilion KL untuk sesi berjumpa peminat sepanjang hari. 

Jangan lupa beli terus tiket The Ultraman Live in Genting 2016 - Revenge of Baltan dengan diskaun 15% lebih murah & dapatkan pelbagai merchandise Ultraman kesayangan anda.

The Live Show

The Ultraman Live in Genting 2016 - Revenge of Baltan bakal menampilkan 10 superhero Ultraman bertarung dengan enam dark warrios & raksasa lain dari Planet Baltan. Semestinya mission utama Ultraman: Menyelamat bumi dari tangan makhluk asing.


Tidak setakat menyaksikan mereka bertarung, para peminat berpeluang selfie atau wefie bersama karekter Ultraman di Genting International Showroom sebelum menyaksikan aksi menyelamatkan bumi oleh Ultraman. Live performance ini akan berlangsung dua kali sehari - pada 4 petang & 8 malam.

Ultraman bakal menentang empat dark warrios seperti Chaos Ultraman Calamity, Dark Lops Zero, Kaiser Darkness, Dark Zagi & Evil Tiga. 

Harga Tiket The Ultraman Live in Genting 2016 - Revenge of Baltan

Dapatkan tiket anda pada harga RM 108 (VIP), RM 88 (PS1) & RM 68 (PS2). Boleh beli secara online di SINI 

Oh anda juga boleh memilih pakej tiket termasuk penginapan (dapatkan sekarang hingga 2 Januari 2017). Pakej berharga RM 169 - bilik tidur di First World Hotel (XYZ deluxe room) termasuk dua keping tiket

Untuk pakej family berharga RM 278 - bilik tidur di XYZ triple room & empat keping tiket The Ultraman Live in Genting 2016 - Revenge of Baltan.


Untuk maklumat lanjut, boleh call terus 03-27181118 atau terus je ke www.rwgenting.com

BBL akan berada di RW Genting untuk menyaksiakan pertarungan Utraman untuk menyelamat KL dari serangan raksasa. Wah bestnya!


BBL ~ Minat dengan Ultraman Zero
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

1 Budak Suka Minum Bandung Laici