Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Wednesday, April 27, 2016

SR-9 Formula Untuk Cergas Sihat Dan Detox

Assalamualaikum & hello there,

Pernah baca tak keratan akhbar ni?
                                 

Menakutkan statistik di atas kan. Bayangkan berapa ramai penduduk negara kita mengalamai masalah obesiti. Tak kira lelaki atau perempuan. Sejak kebelangkangn ini ramai anak muda sudah mengidap penyakit tiga berangkai iaitu penyakit jantung, darah tinggi dan kencing manis. 

Tahu tak negeri mana dalam Malaysia paling ramai penduduk obesity?
Tempat pertama : Kuala Lumpur
Tempat kedua : Selangor
Tempat ketiga : Kelantan

Mesti ada di antara anda tergolong dalam masalah ini


  • Anda, seorang lelaki atau perempuan ada masalah berat badan obesiti?
  • Mungkin berat badan dah okay cuma nak lagi kurus time raya nanti?
  • Tak pun si wanita jelita ingin badan lebih cutting pada bahagian peha & pinggul?
  • Atau sang lelaki ingin tampak sado bergaya dengan otot pejal?
  • Oh wanita yang aktif berzumba tapi mahu cepat Nampak kesan turun berat badan?
  • Jangan lupa abang-abang kerja badan beruniform kerajaan macam polis, bomba, kastam, tentera kerana depa tak boleh naik pangkat kalu berat badan tak okay…

Ops jika korang ada ahli keluarga, adik beradik, sedara, sepupu dua atau kawan yang mengalami problem di atas & ingin menolong mereka. Baca entri ini sampai habis.

PRODUK SR-9 NI APA?

SR-9 adalah Mixed Botanical Powder Sachet (berperisa oren) dan  merupakan satu formula khas yang dicipta bagi membantu mengurangkan berat badan anda. Lagi..nak tahu apa kome dapat mestilah

  Formula SR-9 bertindak secara khusus pada bahagian lemak yang degil 
 Memberi booster energy pembentukan otot badan agar kelihatan kekal, tegap & bertenaga
  Mampu membakar lemak  kegemukkan seperti lemak dan gemuk air
  Berkesan menukar lemak yang terbakar kepada tenaga & mengurangkan rasa lapar
 Membina otot badan agar lebih cantik dan menawan disamping memberi booster tenaga. 
  Kesannya bukan kurus yang kulit mengelebar. Jadi jangan risau kulit lemak sebelum ini
 Dapat melancarkan sistem pencernaan melalui pembuangan air besar, air kecil & perpeluahan
 Sangat sesuai bagi mereka yang menghadapi masalah obesiti
  Boleh membentuk ‘cutting’ menarik bahagian peha & pinggul
  Orang kurus pun boleh minum SR-9


Perbezaan Detox, Fiber dan Fat Burner

Detox – Tak tersusun, mungkin sakit perut anda kerana nak buang lemak. Kesannya lebih kerap buang air besar
Fiber – senang cerita, tak makan fiber, tak buang lemak
Fat burner – sesuai untuk orang obesity atau gemuk kerana mereka tak boleh workout atau exercise sahaja. Mesti dengan support Fat Burner untuk membakar lemak.
       *Orang kurus atau berat tak ideal seperti berisi di peha atau perut – dengan fat burner membolehkan pencernaan lebih lancer & lost weight secara sihat.

BAHAN KANDUNGAN DALAM PRODUK SR-9

GLUTAMINE - Mengekalkan otot badan
CREATINE  - Membantu menyaluran tenaga
PROTEIN - Membina otot, hormon, enzim, sel, asid nukleik dan komponen imunisasi badan 
ASIDAMINO - Komponen utama dalam pelbagai metabolisma
L-CARNITHINE - Salah satu asid amino paling penting bagi mereka yang ingin  menurunkan berat badan
FENUGREEK - Mengawal peningkatan kadar kolesterol dalam badan
 GARCINIA CAMBOGIA - Membantu mengawal nasfu selera makan
TRIBULUS -Membantu dalam peningkatan hormon testosterona (hormon lelaki)
CATUABA - Membantu memberi nafas baru  dalam kehidupan seksual lelaki dan perempuan

Bahan botani utama SR-9 sangat berkesan untuk Fat Burner, Detoxsifikasi dan Tenaga.
#Cergas #Sihat #Menawan #Tenaga #NakKurus #TakLapar #BakarLemak #BinaOtot


Siapa yang patut amalkan SR-9?

✅  Lelaki atau perempuan yang mengalami obesiti
✅  Perempuan inginkan cutting body lebih cantik
✅  Kaum hawa yang mahu berat badan lebih ideal
✅  Khas kepada lelaki yang bermain gym
✅  Wanita atau ibu-ibu aktif bersenam atau Zumba
Pegawai badan beruniform kerajaan seperti polis, bomba, kastam, tentera mahu pun penguatkuasa tempatan yang ingin mengekalkan berat badan untuk kenaikkan pangkat
✅  Dan mereka yang mahu kurus tanpa perlu bersenam secara aktif kerana cukup sekadar aktiviti senanam ringanan yang mengeluarkan peluh anda mampu mengalami perubahan berat fizikal dengan SR-9

Kenapa anda perlu mencuba SR-9 ini?

Produk SR-9 ini boleh diamalkan untuk anda kurangkan berat badan. SR-9 sangat sangat sesuai untuk mereka yang mengalami masalah kegemukkan atau obesity. Untuk mereka yang nak turunkan lagi berat badan pun boleh amalkan. Tak kira lelaki atau perempuan boleh minum SR-9.

CARA MINUM SR-9
  • Tuang 1 sachet ke dalam 150ml air mineral / air kosong dan kacau dengan teliti (jangan guna air panas)
  • Minum 15 minit sebelum sarapan pagi
  • Untuk lebih kesan optimum, ambil 2 sachet sehari dan cuba habis dalam botol SR-9 dalam masa 40 hari
  • Pastikan anda minum sekurangnya 2 – 3 liter (8-10 gelas) air setiap hari


*Mungkin dalam 1 atau 2 minggu pertama, anda berasa cepat lapar, dahaga dan berpeluh selepas minum SR-9. Itu kesan awal penerimaan badan terhadap SR-9. Jangan risau.

*Lagi satu, selepas minum SR-9 anda tidak akan mudah mengantuk. Sesuai untuk study untuk elak mengantuk. Sebab tu disarankan minum sebelum sarapan pagi atau minum sebelum pergi bersenam waktu petang atau malam. Kalu anda minum sebelum tidur, alamatnya susah nak tidur malam la.

*Bagi mereka yang obesiti boleh ambil 1 sachet dahulu. Anda akan mengalami proses berpeluh-peluh selepas minum SR-9 kerana fat burner membakar lemak. Jadi sentiasa pastikan meminum air kosong secukupnya.

AMARAN

SR-9 tidak sesuai untuk wanita hamil. Seeloknya minum SR-9 selepas enam bulan melahirkan anak.

SOALAN-SOALAN LAZIM & JAWAPAN
*S- Soalan
  J- Jawapan

S – 1 botol SR-9 boleh digunakan berapa lama?
J – Setiap 1 botol SR-9 mengandungi 20 sachet untuk kegunaan 20 hari. Bagi anda yang ingin kesan lebih cepat disarankan mengambil 1 sachet waktu pagi dan 1 sachet sebelum bersenam di waktu petang/malam.

S – Cara pengambilan SR-9?
J – Tuangkan satu sachet ke dalam segelas air 150ml sejuk atau suam. Pengambilan terbaik adalah ketika perut kosong seperti sebelum sarapan pagi

S – Apakah perisa SR-9
J –  SR-9 berperisa oren (sedap)

S – Adakah SR-9 memberi side effect?
J – Tiada sebarang side effect dikenalpasti. Insyallah

S – Sekiranya tidak lagi mengambil SR-9 adakah berat badan akan meningkat naik semula?
J –  Tiada kebergantungan terhadapa produk ini. Anda boleh berhenti menggunakan SR-9 sekiranya telah mendapat bentuk dan berat badan diingin. Jangan lepas stop minum SR-9 kemudian makan 2 3 pinggan, memang tak menjadi.

S – Adakah mesti berpantang?
J – Tiada sebarang larangan atau istilah pantan kerana SR-9 bukan ubat ianya hanya sejenis minuman Botanical (minuman kesihatan)

S – Adakah saya perlu bersenam selepas meminum SR-9?
J – Senaman itu bagus untuk setiap orang. Bagi anda yang melakukan senama, kesannya lebih cepat. Nak mudah cukup sekadar aktivti mengeluarkan peluh seperti mengemas rumah atau mengayuh basikal. Walupun tak bersenam, anda akan mendapat kesan penurangan berat badan dengan SR-9.

S – Pembuangan air kecil?
J – Bagi anda yang baru mengambil SR-9, kekerapan membuang air kecil akan berlaku. Kesan tersebut amat bagus untuk melancarkan sistem perkumuhan. Boleh dikatakan kebanyakannya akan mengalami proses ini. Akan tetapi anda dinasihatkan supaya meminum air yang banyak (air putih) setiap hari bagi mengelakkan penghidratan berlaku (kekurangan air dalam badan).

S – Bolehkan SR-9 diambil bersama ubatan lain?
J – Sebolehnya jarakkan dalam tempoh 2 jam pengambilan. Contohnya, minum SR-9 pukul 8 pagi kemudian pukul 10 pagi baru anda makan ubat seperti biasa.

S – Adakah wanita hamil boleh mengambil SR-9?
J –  Wanita yang hamil adalah dilarang sama sekali mengambil produk yang berunsurkan penghidratan atau produk slimming.

S – Wanita yang menyusukan bayi boleh mengambil atau tidak?
J – Wanita yang menyusukan bayi boleh mengambil SR-9 setelah bayi mereka berusia 6 bulan ke atas.

S – Pesakit darah tinggi, jantung atau kanser boleh mengambil SR-9?
J – Pada dasarnya SR-9 tidak memberi kesan sampingan, ianya hanya minuman botanical tetapi adalah lebih baik jika anda merujuk nasihat pakar

S – Siapakah yang boleh mengamalkan SR-9?
J – Lelaki dan wanita berumur 16 tahun ke atas.

APA KATA PENGGUNA SR-9

Banyak feedback positif diterima dari mereka yang telah menggunakan SR-9 terutama kaum hawa yang ingin cutting body lebih cantik. Buktinya anda boleh lihat gambar hasil mengamalkan SR-9.


Lelaki juga mengalami perubahan ketara. Contohnya, remaja berbaju biru ini merupakan seorang pekerja restoren makanan segera dan menghadapi masalah size badan. Namun selepas amal SR-9 selama 2 bulan hasilnya sangat berbeza. Lihat perbezaan muka dahulu temban kini berbanding sekarang.


Abang-abang atau mereka yang aktif bermain gym juga memberi sokongan untuk anda mencuba sendiri perubahan dengan SR-9


Tak semestinya anda mesti minum SR-9 untuk bersenam kerana ia juga bagus untuk membekalkan tenaga dan mengurangkan rasa mengantuk terutama jika memandu terlalu lama atau nak study. Hebat produk SR-9 ini.


Pengalaman BBL minum SR-9

Cara paling malas BBL nak minum ialah campurkan satu sachet SR-9 dalam botol air minuman (drinking water), Air tu setengah je. Lepas tu minum sampai habis. Nak makan breakfast tu, makan seperti biasa tetapi dari apa BBL alami memang tak mengantuk dah. Sebelum ini kalu breakfast mee goreng atau laksa mesti kepala dah pusing mengantuk. Sampai terhantuk kerusi sebelah. Alhamdulilah dah tak terasa mengantuk Cuma lebih kerap buang air kecil je. Itu kerana tindak balas SR-9 terhadap sistem pencernaan badan.



Nak minum time sebelum jogging pun tak jadi masalah. Nanti dah berlari baru anda akan rasa cepat berpeluh. Jangan lupa bawa tuala kecil dalam poket. Confirm basah berpeluh badan terutama belakang badan. Jangan runsing orang cakap apa, berpeluh itu kan sihat. Bila dah selesai jogging, mesti terasa badan agak ringan.



HARGA SR-9

Harga asal RM 220

Eh tak ada harga promosi ke?

Nak tahu tak harga istimewa khas buat pembaca blog BBL sebotol SR-9 cuma RM 170

CUMA RM 170 SAHAJA

Ada lagi special untuk korang yang baca entri ini sampai habis kerana ada lagi promo khas iaitu

2 botol SR-9 hanya pada harga RM 320 + PERCUMA 1

Jimat RM 190

Berbaloi baloi. Murah & berkesan untuk kurangkan  berat badan.



CARA NAK BELI SR-9

Senang sahaja



Whatsapp    "SR9"      014-611 8445


Penghantaran adalah percuma ke rumah anda. Bagi Sabah/Sarawak tambah RM10 untuk poslaju.


Nak info lebih lanjut boleh layari www.rbsnet.biz 



Like fan page facebook.com/SR-9-HQ



Like instagram @rbsnetwork

kunjungi pejabat urusan 
RBS Network di Block C-26-1, Medan Selayang, Jalan Medan Selayang, 
68100 Batu Caves, Selangor.


BBL ~ bulan puasa boleh minum SR-9 ni
(ρ)

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Tonton Online Drama Duda Terlajak Laris Episode 9 / 10 / 11 / 12


Tonton Online Drama Duda Terlajak Laris Episode 12

28 April 2016


------------------------------------------------------------------------

Tonton Online Drama Duda Terlajak Laris Episode 11

27 April 2016



------------------------------------------------------------------------

Tonton Online Drama Duda Terlajak Laris Episode 10

26 April 2016



------------------------------------------------------------------------

Tonton Online Drama Duda Terlajak Laris Episode 9

25 April 2016


------------------------------------------------------------------------

Sunday, April 24, 2016

‪#‎DYNAMAXBURNER 18 Berkesan Menurunkan Berat Badan + Meningkatkan Tenaga

Assalamualaikum & hello there,

Tahu kan trend masa kini mestilah workout kat gym atau street workout. Even ibu-ibu termasuk wanita bekerjaya dah mula berjinak dengan aktiviti Zumba. Nak workout/zumba tu senang tapi nak kekal maintain bertenaga bukan mudah. Silap hari bulan tak sampai 1 2 jam dah pancit termegah mintak nafas. Pernah la perasan ada 4 5 orang baru datang gym untuk workout. Lepas 1 jam setengah angkat berat, dumbbell, dah tersadai kat tepi. Bukan sebab tak kuat tapi dah lepas semua tenaga angkat besi. Kemudian tak nampak muka kat gym sebab lambat kurang berat badan.

Bulan lepas ada hantar ibu pergi Zumba anjuran JKKK taman perumahan. Kesian lihat kaun ibu tidak boleh bertahan lama Zumba walaupun gayanya memang seronok keluarkan peluh. Ada jugak dengar mereka sembang lepas berminggu Zumba masih tidak dapat kurangkan berat badan terutama bahagian pinggul, peha dan perut.

Masalah BBL pulak cepat mengalah sebab tak cukup tenaga selain memang size peha agak besar. Tak balance dengan badan kecil dan kurus. Infact BBL more street workout. Agak susah nak maintain bertenaga sampai 2 jam atau lebih. Mujurlah DYNAMAX BURNER ada!

Tahun lepas memang susah nak buat L seat atau handstand tapi sejak amal DYNAMAX BURNER pertengah bulan Mac lalu dah mula nampak berubahan. Badan rasa lebih ringan dan size peha dah kurang dalam 6cm. Berat maintain 54kg  tak berubah sebab BBL jaga makan sejak awal tahun ini. Tambah lagi bila dah amal minum DYNAMAX BURNER makin susah nak stop bila workout di rumah. Kadang tak sedar dah masuk 3 jam. Lagi pun berpeluh itu sexy bro.


Alang-alang tu BBL nak share DYNAMAX BURNER dengan korang. Tak salah kongsi produk bagus kan. Jom baca sampai habis.

PRODUK DYNAMAX BURNER NI APA?

DYNAMAX BURNER adalah supplement pembakar lemak yang diformulasikan khas 100% dari bahan semulajadi untuk membantu membakar lemak, dengan cara mengurangkan berat badan dan meningkatkan tenaga serta metabolisma badan. Paling best DYNAMAX BURNER berperisa blueberry – lebih sedap dari perisa coklat atau vanilla.

BAHAN KANDUNGAN DALAM DYNAMAX BURNER

MATRODEXTRIN, SIPERNAT, SUCALOSE, L-CARNITINE, CITRIC ACID, DEXTROSE, CAFFINE, VITAMIN C,  GAM ARAB, ACAIBERRY, KAYU MANIS, GARAM BUKIT, KURMA, THE HIJAU         dan PERISAN BLUBERRY.

Kenapa anda perlu mencuba DYNAMAX BURNER ini?

Produk DYNAMAX BURNER ini boleh diamalkan untuk anda kurangkan berat badan melalui pembakaran lemak badan dan memberi tenaga semasa workout atau bersenam. DYNAMAX BURNER sangat sangat sesuai untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Ia salah satu supplement lengkap untuk anda. Balancekan dengan main supplement jika anda gym workout. Tak kira lelaki atau perempuan boleh minum DYNAMAX BURNER. Berkesan!

KELEBIHAN #‎DYNAMAXBURNER 

membantu membakar lemak
membantu meningkatkan tenaga 
membantu meningkatkan prestasi 
membantu meningkatkan fokus mental


Dengan hanya Satu BOTOL #‎DYNAMAXBURNER mampu

Tidak perlu berlapar 
Metabolisma cepat naik
Cepat mencairkan lemak
Dijamin berat badan menurun
Pantas melangsingkan badan
Lemak mula membakar
Perut makin mengecil 
Seluar makin longgar 
Baju makin menggelebeh
Berat makin menurun 
Tenaga makin bertambah
Mental makin fokus
Meningkatkan prestasi diri
Badan menjadi segar 
Badan menjadi ringan 
100% ramuan herba semulajadi
Terbukti BERKESAN 

>> Sesuai untuk lelaki atau perempuan <<

CLICK untuk lihat mereka yang sudah BERJAYA: https://goo.gl/QmnEdv

CARA PENGGUNAAN #DYNAMAXBURNER

1. Masukan 1 skop #DYNAMAXBURNER ke dalam shaker
2. Tuang air SEJUK ke dalam shaker dengan sukatan 100ml - 150ml
3. Kemudian goncang sehingga larut
4. Sedia untuk di minum
 Untuk lebih kesan optimum: Amalkan 2x sehari { 1x di waktu pagi (15-30minit) sebelum sarapan dan 1x di waktu petang/malam (15-30minit) sebelum workout }
 Maksimun 4 skop sehari.
 Pastikan anda minum sekurangnya 2 – 3 liter (8-10 gelas) air setiap hari


AMARAN

Jangan ambil 6 jam sebelum tidur.
Nanti susah nak tidur melainkan anda nak study. Sesuai untuk elak rasa mengantuk. Mungkin bagi mereka yang mencuba buat pertama kali akan mengalami masalah sukar tidur atau masih aktif. Jangan risau okay.

APA KATA PENGGUNA DYNAMAX BURNER?

BBL baru guna tak sampai dua bulan #‎DYNAMAXBURNER jadi kesannya tak sehebat mereka yang terlebih dahulu mencuba #‎DYNAMAXBURNER & mengamalkan #‎DYNAMAXBURNER setiap hari. Contoh terbaik mestilah apek apabila beliau minum #‎DYNAMAXBURNER untuk sesi latihan bola dan sebelum perlawanan bermula. Patutlah kekal cergas dan bertenaga atas padang.



Pemain JDT, Aidil Zakuan pun menjadi pengguna #‎DYNAMAXBURNER untuk memberi power dan tenaga beraksi menentang lawan.


Rozaimi JDT pun sama juga. Menjadikan #‎DYNAMAXBURNER sebagai sumber tenaga untuk mengekalkan stamina badan.


Tiada masalah untuk wanita mencuba kerana #‎DYNAMAXBURNER berkesan dalam menurunkan berat badan dan setiasa aktif tidak mudah cepat penat atau tiada tenaga.


Blogger Dikbee juga salah seorang pengguna wanita #‎DYNAMAXBURNER dan terbukti beliau berjaya mengurangkan 5 kilogram seawal 7 hari pengambilan #‎DYNAMAXBURNER


SAYA DAH MENJADI PENGGUNA DYNAMAX BURNER

So far sekarang dah alhamdulilah banyak perbezaan sejak minum DYNAMAX BURNER sebelum sarapan pagi dan sebelum bersenam. Peluh memang banyak keluar dan badan terasa ringan walaupun dah masuk 1 jam lebih workout.


CLICK untuk lihat mereka yang sudah BERJAYA: https://goo.gl/QmnEdv

HARGA DYNAMAX BURNER

Harga 
RM 160 (semenanjung)
RM165 (Sabah/Sarawak)

CARA NAK BELI DYNAMAX BURNER

Senang sahaja

Whatsapp/Sms:

013-3808354
017-6048354

Atau PM melalui
Instagram : @dynamax18


ISTIMEWA BERSAMA DYNAMAX BURNER
Dengan setiap pembelian DYNAMAX BURNER korang akan dapat
 [ JUMBO COMBO LIMITED EDITION ]
📌 DYNAMAX BURNER 
📌 Dynamax Shaker Botol (600ml)
📌 LIMITED EDITION Dynamax T-Shirt
📌 FREE POSTAGE

TAWARAN TERHAD
Nanti boleh workout atau Zumba dengan baju official DYNAMAX BURNER. Jangan upload di Facebook dan Instagram. Lepas tu tag @dynamax18 di Instagram tau.


NAK LEBIH TIPS KURUS DAN BERTENAGA, KEKAL SIHAT DYNAMAX BURNER FOLLOW

Facebook
Instagram

BBL ~ DYNAMAX BURNER memang terbaik
(ρ)

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...