Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Wednesday, April 27, 2016

SR-9 Formula Untuk Cergas Sihat Dan Detox

Assalamualaikum & hello there,

Pernah baca tak keratan akhbar ni?
                                 

Menakutkan statistik di atas kan. Bayangkan berapa ramai penduduk negara kita mengalamai masalah obesiti. Tak kira lelaki atau perempuan. Sejak kebelangkangn ini ramai anak muda sudah mengidap penyakit tiga berangkai iaitu penyakit jantung, darah tinggi dan kencing manis. 

Tahu tak negeri mana dalam Malaysia paling ramai penduduk obesity?
Tempat pertama : Kuala Lumpur
Tempat kedua : Selangor
Tempat ketiga : Kelantan

Mesti ada di antara anda tergolong dalam masalah ini


  • Anda, seorang lelaki atau perempuan ada masalah berat badan obesiti?
  • Mungkin berat badan dah okay cuma nak lagi kurus time raya nanti?
  • Tak pun si wanita jelita ingin badan lebih cutting pada bahagian peha & pinggul?
  • Atau sang lelaki ingin tampak sado bergaya dengan otot pejal?
  • Oh wanita yang aktif berzumba tapi mahu cepat Nampak kesan turun berat badan?
  • Jangan lupa abang-abang kerja badan beruniform kerajaan macam polis, bomba, kastam, tentera kerana depa tak boleh naik pangkat kalu berat badan tak okay…

Ops jika korang ada ahli keluarga, adik beradik, sedara, sepupu dua atau kawan yang mengalami problem di atas & ingin menolong mereka. Baca entri ini sampai habis.

PRODUK SR-9 NI APA?

SR-9 adalah Mixed Botanical Powder Sachet (berperisa oren) dan  merupakan satu formula khas yang dicipta bagi membantu mengurangkan berat badan anda. Lagi..nak tahu apa kome dapat mestilah

  Formula SR-9 bertindak secara khusus pada bahagian lemak yang degil 
 Memberi booster energy pembentukan otot badan agar kelihatan kekal, tegap & bertenaga
  Mampu membakar lemak  kegemukkan seperti lemak dan gemuk air
  Berkesan menukar lemak yang terbakar kepada tenaga & mengurangkan rasa lapar
 Membina otot badan agar lebih cantik dan menawan disamping memberi booster tenaga. 
  Kesannya bukan kurus yang kulit mengelebar. Jadi jangan risau kulit lemak sebelum ini
 Dapat melancarkan sistem pencernaan melalui pembuangan air besar, air kecil & perpeluahan
 Sangat sesuai bagi mereka yang menghadapi masalah obesiti
  Boleh membentuk ‘cutting’ menarik bahagian peha & pinggul
  Orang kurus pun boleh minum SR-9


Perbezaan Detox, Fiber dan Fat Burner

Detox – Tak tersusun, mungkin sakit perut anda kerana nak buang lemak. Kesannya lebih kerap buang air besar
Fiber – senang cerita, tak makan fiber, tak buang lemak
Fat burner – sesuai untuk orang obesity atau gemuk kerana mereka tak boleh workout atau exercise sahaja. Mesti dengan support Fat Burner untuk membakar lemak.
       *Orang kurus atau berat tak ideal seperti berisi di peha atau perut – dengan fat burner membolehkan pencernaan lebih lancer & lost weight secara sihat.

BAHAN KANDUNGAN DALAM PRODUK SR-9

GLUTAMINE - Mengekalkan otot badan
CREATINE  - Membantu menyaluran tenaga
PROTEIN - Membina otot, hormon, enzim, sel, asid nukleik dan komponen imunisasi badan 
ASIDAMINO - Komponen utama dalam pelbagai metabolisma
L-CARNITHINE - Salah satu asid amino paling penting bagi mereka yang ingin  menurunkan berat badan
FENUGREEK - Mengawal peningkatan kadar kolesterol dalam badan
 GARCINIA CAMBOGIA - Membantu mengawal nasfu selera makan
TRIBULUS -Membantu dalam peningkatan hormon testosterona (hormon lelaki)
CATUABA - Membantu memberi nafas baru  dalam kehidupan seksual lelaki dan perempuan

Bahan botani utama SR-9 sangat berkesan untuk Fat Burner, Detoxsifikasi dan Tenaga.
#Cergas #Sihat #Menawan #Tenaga #NakKurus #TakLapar #BakarLemak #BinaOtot


Siapa yang patut amalkan SR-9?

✅  Lelaki atau perempuan yang mengalami obesiti
✅  Perempuan inginkan cutting body lebih cantik
✅  Kaum hawa yang mahu berat badan lebih ideal
✅  Khas kepada lelaki yang bermain gym
✅  Wanita atau ibu-ibu aktif bersenam atau Zumba
Pegawai badan beruniform kerajaan seperti polis, bomba, kastam, tentera mahu pun penguatkuasa tempatan yang ingin mengekalkan berat badan untuk kenaikkan pangkat
✅  Dan mereka yang mahu kurus tanpa perlu bersenam secara aktif kerana cukup sekadar aktiviti senanam ringanan yang mengeluarkan peluh anda mampu mengalami perubahan berat fizikal dengan SR-9

Kenapa anda perlu mencuba SR-9 ini?

Produk SR-9 ini boleh diamalkan untuk anda kurangkan berat badan. SR-9 sangat sangat sesuai untuk mereka yang mengalami masalah kegemukkan atau obesity. Untuk mereka yang nak turunkan lagi berat badan pun boleh amalkan. Tak kira lelaki atau perempuan boleh minum SR-9.

CARA MINUM SR-9
  • Tuang 1 sachet ke dalam 150ml air mineral / air kosong dan kacau dengan teliti (jangan guna air panas)
  • Minum 15 minit sebelum sarapan pagi
  • Untuk lebih kesan optimum, ambil 2 sachet sehari dan cuba habis dalam botol SR-9 dalam masa 40 hari
  • Pastikan anda minum sekurangnya 2 – 3 liter (8-10 gelas) air setiap hari


*Mungkin dalam 1 atau 2 minggu pertama, anda berasa cepat lapar, dahaga dan berpeluh selepas minum SR-9. Itu kesan awal penerimaan badan terhadap SR-9. Jangan risau.

*Lagi satu, selepas minum SR-9 anda tidak akan mudah mengantuk. Sesuai untuk study untuk elak mengantuk. Sebab tu disarankan minum sebelum sarapan pagi atau minum sebelum pergi bersenam waktu petang atau malam. Kalu anda minum sebelum tidur, alamatnya susah nak tidur malam la.

*Bagi mereka yang obesiti boleh ambil 1 sachet dahulu. Anda akan mengalami proses berpeluh-peluh selepas minum SR-9 kerana fat burner membakar lemak. Jadi sentiasa pastikan meminum air kosong secukupnya.

AMARAN

SR-9 tidak sesuai untuk wanita hamil. Seeloknya minum SR-9 selepas enam bulan melahirkan anak.

SOALAN-SOALAN LAZIM & JAWAPAN
*S- Soalan
  J- Jawapan

S – 1 botol SR-9 boleh digunakan berapa lama?
J – Setiap 1 botol SR-9 mengandungi 20 sachet untuk kegunaan 20 hari. Bagi anda yang ingin kesan lebih cepat disarankan mengambil 1 sachet waktu pagi dan 1 sachet sebelum bersenam di waktu petang/malam.

S – Cara pengambilan SR-9?
J – Tuangkan satu sachet ke dalam segelas air 150ml sejuk atau suam. Pengambilan terbaik adalah ketika perut kosong seperti sebelum sarapan pagi

S – Apakah perisa SR-9
J –  SR-9 berperisa oren (sedap)

S – Adakah SR-9 memberi side effect?
J – Tiada sebarang side effect dikenalpasti. Insyallah

S – Sekiranya tidak lagi mengambil SR-9 adakah berat badan akan meningkat naik semula?
J –  Tiada kebergantungan terhadapa produk ini. Anda boleh berhenti menggunakan SR-9 sekiranya telah mendapat bentuk dan berat badan diingin. Jangan lepas stop minum SR-9 kemudian makan 2 3 pinggan, memang tak menjadi.

S – Adakah mesti berpantang?
J – Tiada sebarang larangan atau istilah pantan kerana SR-9 bukan ubat ianya hanya sejenis minuman Botanical (minuman kesihatan)

S – Adakah saya perlu bersenam selepas meminum SR-9?
J – Senaman itu bagus untuk setiap orang. Bagi anda yang melakukan senama, kesannya lebih cepat. Nak mudah cukup sekadar aktivti mengeluarkan peluh seperti mengemas rumah atau mengayuh basikal. Walupun tak bersenam, anda akan mendapat kesan penurangan berat badan dengan SR-9.

S – Pembuangan air kecil?
J – Bagi anda yang baru mengambil SR-9, kekerapan membuang air kecil akan berlaku. Kesan tersebut amat bagus untuk melancarkan sistem perkumuhan. Boleh dikatakan kebanyakannya akan mengalami proses ini. Akan tetapi anda dinasihatkan supaya meminum air yang banyak (air putih) setiap hari bagi mengelakkan penghidratan berlaku (kekurangan air dalam badan).

S – Bolehkan SR-9 diambil bersama ubatan lain?
J – Sebolehnya jarakkan dalam tempoh 2 jam pengambilan. Contohnya, minum SR-9 pukul 8 pagi kemudian pukul 10 pagi baru anda makan ubat seperti biasa.

S – Adakah wanita hamil boleh mengambil SR-9?
J –  Wanita yang hamil adalah dilarang sama sekali mengambil produk yang berunsurkan penghidratan atau produk slimming.

S – Wanita yang menyusukan bayi boleh mengambil atau tidak?
J – Wanita yang menyusukan bayi boleh mengambil SR-9 setelah bayi mereka berusia 6 bulan ke atas.

S – Pesakit darah tinggi, jantung atau kanser boleh mengambil SR-9?
J – Pada dasarnya SR-9 tidak memberi kesan sampingan, ianya hanya minuman botanical tetapi adalah lebih baik jika anda merujuk nasihat pakar

S – Siapakah yang boleh mengamalkan SR-9?
J – Lelaki dan wanita berumur 16 tahun ke atas.

APA KATA PENGGUNA SR-9

Banyak feedback positif diterima dari mereka yang telah menggunakan SR-9 terutama kaum hawa yang ingin cutting body lebih cantik. Buktinya anda boleh lihat gambar hasil mengamalkan SR-9.


Lelaki juga mengalami perubahan ketara. Contohnya, remaja berbaju biru ini merupakan seorang pekerja restoren makanan segera dan menghadapi masalah size badan. Namun selepas amal SR-9 selama 2 bulan hasilnya sangat berbeza. Lihat perbezaan muka dahulu temban kini berbanding sekarang.


Abang-abang atau mereka yang aktif bermain gym juga memberi sokongan untuk anda mencuba sendiri perubahan dengan SR-9


Tak semestinya anda mesti minum SR-9 untuk bersenam kerana ia juga bagus untuk membekalkan tenaga dan mengurangkan rasa mengantuk terutama jika memandu terlalu lama atau nak study. Hebat produk SR-9 ini.


Pengalaman BBL minum SR-9

Cara paling malas BBL nak minum ialah campurkan satu sachet SR-9 dalam botol air minuman (drinking water), Air tu setengah je. Lepas tu minum sampai habis. Nak makan breakfast tu, makan seperti biasa tetapi dari apa BBL alami memang tak mengantuk dah. Sebelum ini kalu breakfast mee goreng atau laksa mesti kepala dah pusing mengantuk. Sampai terhantuk kerusi sebelah. Alhamdulilah dah tak terasa mengantuk Cuma lebih kerap buang air kecil je. Itu kerana tindak balas SR-9 terhadap sistem pencernaan badan.



Nak minum time sebelum jogging pun tak jadi masalah. Nanti dah berlari baru anda akan rasa cepat berpeluh. Jangan lupa bawa tuala kecil dalam poket. Confirm basah berpeluh badan terutama belakang badan. Jangan runsing orang cakap apa, berpeluh itu kan sihat. Bila dah selesai jogging, mesti terasa badan agak ringan.



HARGA SR-9

Harga asal RM 220

Eh tak ada harga promosi ke?

Nak tahu tak harga istimewa khas buat pembaca blog BBL sebotol SR-9 cuma RM 170

CUMA RM 170 SAHAJA

Ada lagi special untuk korang yang baca entri ini sampai habis kerana ada lagi promo khas iaitu

2 botol SR-9 hanya pada harga RM 320 + PERCUMA 1

Jimat RM 190

Berbaloi baloi. Murah & berkesan untuk kurangkan  berat badan.



CARA NAK BELI SR-9

Senang sahaja



Whatsapp    "SR9"      014-611 8445


Penghantaran adalah percuma ke rumah anda. Bagi Sabah/Sarawak tambah RM10 untuk poslaju.


Nak info lebih lanjut boleh layari www.rbsnet.biz 



Like fan page facebook.com/SR-9-HQ



Like instagram @rbsnetwork

kunjungi pejabat urusan 
RBS Network di Block C-26-1, Medan Selayang, Jalan Medan Selayang, 
68100 Batu Caves, Selangor.


BBL ~ bulan puasa boleh minum SR-9 ni
(ρ)

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

2 comments:

  1. Lepas ni nak try puasa sunat sblm puasa..tgk cmne effect dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak try gak ah.. puasa ganti.. eh. haha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...