Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Sunday, April 3, 2016

PERFECTÒ popcorn Teman Movie saya!

Assalamualaikum & hello there,

Geng buddy tengok wayang – ada!

Tiket wayang seat paling cantik dalam hall – ada!

Large Soft drink – ada!

Popcorn – erm…ada tapi banyak serdak, biji jagung mentah pun ada sekali

Ish mana boleh macam tu. Hilang feel nak tonton blockbuster movie kalau popcorn tak ada sekali kan. Mesti nak kunyah popcorn time melayan aksi tembak-tembak hero dan penjahat kan. Well mengakulah korang mesti selalu alami makan popcorn ‘plain’ walhal dah beli popcorn flavour caramel tapi caremal tu tak bersalut pada semua popcorn kan.

Baru-baru ini PERFECTO dengan kerjasama Nuffnang mengajak nuffnangers menonton filem BATMAN v SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE™ di One Utama. BBL dah super excited nak tonton pertempuran antara Batman Vs Superman sejak tahun lepas lagi.


Sedikit synopsis mengenai BATMAN v SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE™.

Filem durasi 152 minit mengisahkan pertempuran antara Batman & Superman. Ada sedikit konflik mereka berdua namun berlaku sesuatu memeranjat dalam aksi pertarungan itu. Nak tahu apa terjadi, kena tonton sendiri.


Tak lengkap tengok wayang tanpa popcorn kan. Apa kata jadikan PERFECTO popcorn sebagai teman popcorn baru anda. Lupakan regular popcorn & menikmati setiap popcorn bersalut penuh flavour kesukaan anda. Seriously mesti tak sedar semua PERFECTO popcorn habis sebelum movie tamat. 


Jika nak tahu, ada tiga flavour PERFECTÒ popcorn yang boleh anda cuba iaitu The French Vanilla, Ultimate Caramel, and Chocolate In Love. Boleh beli di pasaraya atau kedai seberneka berdekatan. Harga RM4.50 (85g) & RM7.50 (160g).


Oh my favourite mestilah PERFECTO popcorn Ultimate Caramel bersama soft drink ice lemon tea. Cukup perfect menemani BBL hingga akhir movie. Apa yang BBL perasan, setiap popcorn ada caramel walaupun size popcorn tu kecil.


Rasa-rasa korang suka flavour mana satu?

Jika anda belum menonton movie BATMAN v SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE™, apa kata hujung minggu ini pergi menonton filem ini & jangan lupa bawa bersama PERFECTO popcorn nanti.


Nak sesuatu gempak & menarik dari Perfecto? Follow Perfecto di


- 48 Hours Sponsored post - 

BBL ~ repeat tengok dua kali
┌┐(◣_◢)┌┐

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...