Balik Kampung In Style Bersama KL Gateway Mall

9:16 PM

Tak lama lagi Syawal bakal menjelma pastinya ramai antara korang tengah double check senarai persiapan raya tahun ni. Hal rumah kat KL satu cerita, persiapan balik kampung pun satu cerita. Bagi yang bujang atau pulang ke rumah keluarga mertua, mesti tak sabar nak tunggu moment balik kampung. Tak kisah la kampung jauh atau dekat sebab yang penting dapat merasai pengalaman balik kampung. 



Balik Kampung in Style Bersama KL Gateway Mall

Buat anda suka shopping last minute tu, BBL nak cadangkan korang datang beli barang persiapan syawal kat KL Gateway Mall, Bangsar. Kalau rasa malas nak drive, boleh datang naik LRT je. 5 minit berjalan kaki dari stesen LRT KL Gateway Universiti melalui jejantas terus ke mall. Senang bukan?

Rebut peluang menang MINI Cooper 5 Pintu

Yang syok shopping kat KL Gateway Mall selain ada lebih 91 kedai kelengkapan rumah, kanak-kanak, barang dapur, makan dan minuman dengan pelbagai promosi, diskaun dan tawaran hebat, anda boleh menyertai contest mudah. Makin banyak beli makin besar peluang menang hadiah tau. 

Pertama: Snap, Tag and Win

Ni paling senang nak join. Just pose dan snap gambar bersama kereta MINI kat ruang legar utama Main Atrium, LG1 dan upload di laman Instagram atau Facebook.  Jangan lupa hastag #BalikKampungInStyleWithMINI #winaMINI #weekenddrivewithMINI #KLGatewayMall . Boleh follow instruction bawah. 


Kedua: Hari Raya Lucky Draw

Shopping baju raya, kasut raya, telefon raya atau beli barang persiapan raya bernilai RM100 ke atas dan anda boleh menang hadiah cabutan bertuah Samsung Galaxy S8 terbaru. Fuyoh boleh wefie dengan family guna telefon baru kan.


Ketiga: "Balik Kampung In Style" Grand Lucky Draw

Ha inilah paling best sekali datang beli-belah kat KL Gateway Mall dengan pembelian RM500 dalam 3 resit anda boleh menang all new brand MINI Cooper 5 Doors harga RM 193k. Mana tahu rezeki korang balik kampung dengan kereta baru kan. Seronok pusing satu kampung ziarah jiran tetangan dengan MINI Cooper. 


Selain tu anda bakal dihiburkan oleh persembahan tarian traditional dan Gamelan muzik. Amboi terus menusuk kalbu teringat kampung halaman. Live show boleh disaksikan hingga 9 Julai 2017. Sempena hari raya bakal datang tak lama lagi, korang boleh dapatkan barang persiapan syawal di booth Raya. Ada hamper raya, baju raya, dekorasi rumah, gadjet dan lain-lain. 

persembahan tarian tradisional

 Booth muslimware Wodrobe

 Booth Arsh

Booth Mozz Cato - traditonal recepis premium cookies

So jangan cakap BBL tak payung info pasal giveaway best KL Gateway Mall ni. Nanti nak submit borang penyertaan jangan lupa baca Bismillah, mana tahu ada rezeki anda untuk menang hadiah special ni.


Maklumat lanjut boleh follow KL Gateway Mall

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL