FREE Resume/CV Powerpoint Template

12:50 AM


Ni mesti tengah google template resume/cv hispter untuk pergi interview atau apply intership kan. Faham sangat rakyat Malaysia suka benda free. Nah template resume dalam bentuk powerpoint. Tunggu korang download dan edit mengikut qualification je. Nak edit ikut citarasa sendiri pun boleh.

Terima kasih kepada @byZulfadhlizin yang berkongsi template ni. 


DESIGN 1
Link download :
Font yang dipakai : Century Gothic


DESIGN 2
Ni link download :
Font yang dipakai : Century Gothic


DESIGN 3
Ni link download :
Font yang dipakai : Century Gothic


DESIGN 4
Ni link download : Font yang dipakai : Century Gothic


DESIGN 5
Ni link download : Font yang dipakai : Century Gothic


DESIGN 6
Ni link download : Font yang dipakai : Century Gothic

Dah download apa tunggu lagi sila edit balik ya. Opss jangan lupa share post ini kat Facebook atau Twitter. Jangan makan sorang sudah. Selamat berjaya pergi interview.

You Might Also Like

2 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. thanks bro..memang mencari sangat sekarang ni....selamat hari raya !

    ReplyDelete
  2. smart sangat2.. sekarang ramai yang buat resume macam ni :D

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/06/pencarian-sponsor-giveaway-nurul-friends.html

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL