Flower Chimp Offer Bunga Banquet Semurah RM89 & Penghantaran Percuma

10:07 AM

Siapa tak suka surprise kan? Tambah-tambah hadiah dari orang tersayang untuk insan tercinta. Eh orang tersayang bukan pakwe/makwe je okay tapi mereka yang dekat dengan kita seperti mak ayah, adik beradik, sedara mara, rakan sekerja, BFF mahupun housemate. Klien pun termasuk list juga sebab dorang kita dapat job. Ha betul tak..


Flower Chimp | Pakar Surprise Anda

Zaman sekarang tak perlu dah keluar drive pergi kedai florist, pilih jenis bunga dan hantar ke penerima. Come on lah, semua benda boleh buat hujung jari kot. Buka je website www.flowerchimp.com lepas tu pilih bunga banquet semurah RM89 kemudian tunggu staff flower chimp deliver hadiah anda. Buat tempahan sebelum jam 1 tengahari, mereka akan hantar pada hari yang sama tau. 

Sesuai untuk sebarang kejutan seperti hari lahir, ulang tahun, kelahiran, graduation mahupun grand opening, ucapan terima kasih kepada klien dan sebagainya. Nak deko rumah sempena keraian seperti majlis kenduri, hari raya, majlis hari jadi atau majlis koprat pun boleh request khidmat Flower Chimp. Malah Flower Chimp tawar pelbagai bunga banquest mengikut bajet korang dari bawah RM100 hingga customize mix bunga, coklat, teddy bear atau belon. Mostly bunga yang digunakan ialah ros, orkid, lily, tulip dan banyak lagi sampai rambang mata nak pilih mana satu. 

RM 99 je

Pink Blush RM 99 (Semenanjung) / RM 139 (Sabah&Sarawak)  

                                                                                             Romy RM189 (Semenanjung) / RM 219                                                                                                          (Sabah&Sarawak)     
         
                       Pink Delight RM 169                                     Graceful RM 149 (Semenanjung)  
           / RM 199 (Sabah&Sarawak)                                     / RM 179 (Sabah&Sarawak)

chocolate bouquet - Chocolate Joy RM159                      Sweeter Blooms RM 159
                                           

Nak cuci mata lagi boleh ke IG @flowerchimp atau website www.flowerchimp.com untuk senarai penuh produk yang ditawarkan. Yang best bunga yang dihantar dijamin segar sekurangnya 7 hari kerana hanya kedai florist terpilih sahaja akan membuat gubahan bunga khas untuk para pelanggan. Tak hairan la Flower Chimp memang popular dan menjadi pilihan utama penduduk kawasan Kuala Lumpur, Klang, Petaling Jaya, Shah Alam, Subang,  Seremban, Pulau Pinang, Johor Bharu, Kota Kinabalu, Kuching & Miri. Sekarang tiba turn anda untuk berapa happy dengan kejutan Flower Chimp. 


Anything boleh refer link bawah untuk updated promo terbaru 

Flower Chimp Malaysia
Laman Sesawang: www.flowerchimp.com
Instagram: @flowerchimp

You Might Also Like

1 Budak Suka Minum Bandung Laici