Suka Shopping Shopee? Guna Milkadeal Dapat Cashback!

5:38 AM


Assalamulaikum semua...

Rasanya dari start PKP sampai la PKPB sekarang rasanya BBL banyak beli barang dalam Shopee. Ada je barang nak beli..yelah bosan duduk rumah saja-saja cuci mata, tup tut terus proceed check out. Ni pun ada 3 4 barang tengah stuck belum sampai lagi. Harap la esok lusa sampai. Mostly barang saya beli direct dari seller China. Mungkin sebab tu harga barang murah. 

Well dulu BBL guna Shopback untuk collect cashback bila shopping dalam Shopee tapi sejak PKP ni..Shopback dah stop bagi cashback. Adoi rasa rugi la sebab at least dapat RM5-RM10 dari total barang kita beli tu boleh rolling beli barang lain pulak kan. Mula-mula tu rasa sedih juga.

Nasib baik sekarang dah jumpa cara sama dapat cashback macam shopback tu. Guna je Milkadeal! 


Basically Milkdeal ni sebijik sama macam shopback tu. Sesuai la tuk kaki beli barang online macam BBL ni. haha korang sama geng dengan saya elok register & install Milkadeal ni. Guna Milkdeal dapat cashback weh

So far apa BBL suka guna Milkadeal sebab dapat cashback bila beli barang dari Shopee. Banyak jugak sampai 6% tau. Time PKP pun banyak kali beli mask & hand sanitizer dari Mr.DIY. Jimat pun jimat. Yang lain tu contoh macam tiket flight, tiket bas, book hotel pun boleh dapat cashback. Harap la pandemik covid-19 ni cepat berakhir! Dah tak sabar nak pergi jalan sana sini macam sebelum ni T.T

Perempuan mesti suka beli barang-barang make up kat Hermo, Watsons, Althea, Sephora, Sasa & lain-lain website lagi. Benda baik kena la kongsi dengan korang


Cara Register Milkadeal
1. Download app Milkadeal dalam Google Play atau Apps Store atau klik website www.milkadeal.com
2. Isi detail korang
3. Masukkan kod referal "AJKNDW" - dapat cashback RM5 terus!
4. Start SHOPPING dengan klik website korang suka dalam apps/website Milkadeal

Lebih 150 website shopping
Milkdeal ni bukan setakat bagi cashback bila shopping dalam Shoope..malah berlambak lagi portal dari barang bayi, kecantikan, sukan, fashion, barang dapur, travel & topup. Off course brand seperti Lazada, Zalora, Klook, Malaysia Airlines, Mr.DIY, Hermo, Agoda, Ali Express, Althea, amazing grace, Booking.com, bus online ticket & banyak lagi. Boleh tengok list sini. 


Selain tu Milkdeal ni ada section 'Promocodes' untuk korang dapat diskaun time checkout barang. Boleh la dapat potongan harga dari total harga barang tu. Okay la kan dari tak ada langsung. 


So tunggu apa lagi, cepat la register, install & masuk kod referal 'AJKNDW' & dapat instant cashback RM5 terus dalam akaun korang. Wallah!


You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici