5 Idea Kegunaan Gelas Coke Mcd Di Hari Lebaran

1:30 PM

Yeah! berapa banyak gelas coke mcd korang dah kumpul?
mesti banyak kan? jadi, BBL nak kongsi idea apa
yang boleh korang buat dengan gelas coke mcd di pagi hari raya.

1. susun semua gelas coke mcd dalam almari kaca kat ruang tamu.
 Biasanya display gelas/mangkuk english style kan?
kali ni biar gelas coke mcd tersusun cantik dalam almari.
mesti tetamu datang dan  balik dengan hati jeles



2. Guna gelas coke mcd untuk hidang air kepada tetamu.
tak payah nak beli set gelas baru. 
lagi pun tak pernah orang lain hidang air dalam gelas coke mcd.
mesti awesome!



3. kalu stok gelas coke mcd banyak sangat,
tukar tradisi tradisional bagi duit raya kepada kanak-kanak dengan bagi gelas coke mcd.

4. susun gelas coke mcd bersebelahan dengan balang biskut raya.
biar tetamu rambang mata nak makan biskut atau nak minum air ribena dalam
gelas coke mcd


5. Isikan aiskrim, cocktail atau puding buah-buahan
dalam gelas coke mcd. Mesti rasa macam istimewa.

Harap tips di atas ala-ala Eric Long deko membantu korang
memeriahkan suasana hari raya.

BBL ~ pagi raya ku di tempat kerja
[T.T]""


Jom Buat Duit Sambil Online Facebook, Twitter, Tumblr & Blog. Percuma & Mudah




suka entri ini? apa kata share dengan kawan-kawan di..

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL