Apa Sudah Jadi Dengan Nuffnang?

2:49 AM



Assalamualaikum semua.
Rasanya ramai blogger berdaftar bersama Nuffnang mungkin sedikit kecewa
dengan prestasi iklan dari Nuffnang dah macam biskut cip more, 
sekejap ada & terus hilang. Sepanjang 2 bulan pertama ini, cuma 1 kempen CPUV
berlegar di blog compare tahun lepas selalunya tak pernah putus kempen.
Alhamdullilah BBL ucapkan cuma tahun ini kenapa Nuffnang semacam
dah kering kempen CPUV berbanding tahun lepas?

Nuffnang dah merajuk dengan BBL ke?
Walaupun unique visit ke blog agak tinggi. Makin confius jadinya.
Hari ini tergerak hati nak buka akaun Nuffnang & ini terjadi


Baru semalam BBL buka Nuffnang, rasanya kempen terakhir Taylor's Phase.
Hari ini tercatit kempen University London & paling pelik 
start date 03 Mar 2014. Mar tu merujuk bulan March / 3 kan?
Sekarang bulan Febuari, tarikh pun baru 12 hb, 
tak kan dah start kempen bulan 3 siap credit amount.
Amount itu tidak di credit dalam jumlah akaun BBL pun atau
saja kempen tu menyemak?
Pening bercampur pelik la Nuffnang ni.

Korang cuba tengok akaun Nuffnang mungkin ada jugak

BBL ~ murahkanlah rezeki blog amin
[^.^] ~~


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

You Might Also Like

3 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL