Duit 8Share Dah Masuk Akaun

5:59 AM


Assalamualaikum semua, akhirnya duit 8Share dah berjaya BBL cash out.
Asyik terkedu tengok blogger lain update entri cash out.
Walaupun hanya RM49 selepas di tolak upah transaksi RM1
tapi cukup bermakna sebab BBL nak peram dalam ASB.



Kini ada lagi baki yang belum cash out. Sebenarnya BBL saja nak test proses cash out.
Tak sangka cepat kebenor duit masuk dalam akaun bank.
Tak silap kurang dari 10 hari. Cash out seterusnya mungkin bulan 4.


Korang yang nak berjinak dengan duit 20 sen dari 8share ni boleh daftar di sini ya.


Paling penting kena rajin share kempen di dasboard.

BBL ~ alhamdullah
[^.^] 

HANGAT! Sedap, besar, kenyang & lazat. apakah dia
HANGAT! Bestnya jadi VIP
HANGAT! Data internet lebih murah & menjimatkan


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

1 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL