Besar Tapi Murah : Nokia Lumia 1320

4:28 AM




Dah lama rasanya BBL tak buat review produk. Hari ni rasa terpanggil nak review
telefon Nokia Lumia 1320 pencabar Samsung Mega 6.3 & Sony Ultra Z 6.4.

Spesifikasi

Paparan skrin : 6 inci
Teknologi Paparan : ClearBlack, IPS LCD
Teknologi Skrin Sentuh : Super sensitive touch
Kamera : 5 MP
Flash : Led flash
Processor : Qualcomm Snapdragon S4
Jenis Processor : Dual-Core 1.7 CHz
Warna : merah, kuning atau putih
Turut hadir dengan sambungan 4G LTE



sumber dari : maxabout.com

Paling mengancam mestilah warna merah.
Saiz 6 inci tapi nampak sama besar dengan Samsung Mega BBL
di sebabkan warna hitam mengoda pada bahagian depan.
Bagi BBL, Nokia Lumia 1320 pilihan tepat bagi pengguna inginkan 
telefon bersaiz phalet tapi dengan harga minium.
Nokia Lumia 1320 di jual pada harga RM1, 199 lebih murah 
dari Samsung Mega sekitar RM1 399 atau Sony Ultra Z RM1, 599.

BBL tak sempat nak snap gambar Nokia Lumia tadi dek syok betul slap skrin.
Kamera pun tidak mengecewakan & sangat terang.
Di tambah dengan apps Camera 360 makin cantik & handsome pemiliknya.

Unboxing Nokia Lumia 1320




Atau korang boleh rujuk di sini untuk lebih info --> Nokia Lumia 1320

BBL ~ kan terbeli jugak Nokia Lumia ni
[$.$]

HANGAT! Ada adik yang comel, cute & riang?
HANGAT! Wow anpau lepas raya cina


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

7 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. saya pakai fon rm500+ je...rm1000+ ni dah keluar bajet..hehe....

    ReplyDelete
  2. camera depan VGA jeke? x seronok ah nak selfie hahaha

    ReplyDelete
  3. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. mama pakai hp cikai je.. janji boleh sms.. hihi... duit lebih nak buat belanja anak.. hihi

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL